Android Telefonlara Hotmail Kurulum Ayarlaları

673

Android Telefonlara Hotmail Kurulum Ayarlaları
Günlük hayatımızın vazgeçilmez cihazlarından birisi hatta en önemlisi Android cihazlar ve onları kullanmamıza yarayan uygulamalar oldu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda yada tabletler istediğimiz gibi istediğimiz işlemi yapabilir ve kullanabiliriz. Eğer sürekli mail alıp yolluyorsanız özellikle Outlook yani Hotmail kullanıyorsanız yapmanız gereken sadece Outlook için kurulum yaparak kullanmanız olacaktır. Bu işlem için ise cihazın kendi ayarlarını kullanmaktasa Outlook uygulamasını indirerek kullanabilirsiniz. Sizin için hem hızlı hemde güvenilir olacaktır.

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook

Microsoft Outlook uygulamasını Google Play üzerinden hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. İster hotmail kullanın,istersenizde outlook hesabı kullanın kullanıcı adınızı ve şifresinizi girdiğiniz takdirde anında açılacaktır ve tüm maillerinizi kontrol edebilirsiniz.

Hangi telefeonu kullanıyor olursanız olun iOS ve Android için Outlook, piyasadaki en iyi mobil e-posta uygulaması. Mail’den daha iyi. Gmail’den de daha iyi.” – Wired
Milyonlarca kullanıcının e-posta hesaplarını, takvimlerini ve dosyalarını tek bir yerde birleştirmelerini sağlayan Android için Outlook uygulamasıyla tanışın. Yepyeni bir tasarıma sahip olan Android için Outlook, güçlü gelen kutusuyla çok daha fazlasını tek bir yerden yapmanızı sağlar.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments