Android Instagram Resim Kaydetme

674

Android Instagram Resim Kaydetme
Son zamanların en çok kullanılan Sosyal Medya aracı Instagram olarak anlatırsak hatalı birşey demiş olmayız. Instagram üzerinden her gün yüzlerde,binlerce resim ve video paylaşılmaktadır. Instagram paylaşılan resimler yada videolar istediğimiz gibi olan var olmayan var ve beğendiklerimizi bizde paylaşmak isteyebiliriz. Bu resimleri ister bilgisayarımıza ister android telefonumuza kaydetmek isteyebiliriz. Bu durumda ise konumuzu okursanız Android telefonunuza Instagram üzerinde bulunan resimleri nasıl kaydedebiliriz onu görelim..

Instagram
Instagram
Developer: Instagram
Price: Free

Android Instagram Resim Kaydetme
Android telefonlarda Instagram üzerinde bulunan resimleri kaydetme yollarını beraber inceleyelim. Bunlardan en hızlı yöntemi ise her akıllı telefonda bulunan ekran görüntüsü alma özelliğidir. Bu özellik sayesinde anında ekranda bulunan görüntüyü galeriye kaydedebilir ve istediğiniz gibi istediğiniz yerde paylaşabilir yada yollayabilirsiniz. Ekran görüntüsü alma özelliği her telefonda tuşları farklı olabilir.
İphone yani Apple cihazlarda;
iPhone, iPad ve iPod touch’ınızda ekran görüntüsü alma. iOS aygıtınızda, Uyut/Uyandır ve Ana Ekran düğmelerini kullanarak ekranınızın görüntüsünü alabilirsiniz. Aygıtınızın üst kısmındaki veya yanındaki Uyut/Uyandır düğmesine basın ve basılı tutun.
Android cihazlar için;
Yakalamak istediğiniz ekranı açın.
Güç ve Sesi kısma düğmelerine aynı anda basın ve birkaç saniye basılı tutun. Cihazınız, ekranı resim olarak kaydeder.
Ekranın üst kısmında, Ekran görüntüsü yakalama simgesini görürsünüz.

Diğer bir yöntem ise Google Play üzerinden farklı uygulamalar indirerek kullanabilir ve Instagram üzerinden resim indirebilirsiniz. Instagram üzerinden resim kaydetmek için Google Play üzerinden aşağıdaki vereceğimiz uygulamaları deneyebilirsiniz.


Vereceğimiz uygulamalar ile sadece resim değil aynı zaman videoda indirebilirsiniz. Bu indirmeleri ise Galeri bölümüne kaydedecektir.

Instagram & Vine indirin videoları veya repost
* Instagram & Vine Yükle resim veya repost
* Senin galeride Instagram videoları ve resimleri kaydet
* Instagram & Vine kopyalama etiketleri
* En sevdiğiniz videoları ve diğerleri ile fotoğraf paylaşma
* Repost instagram & Vine

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments