General Mobile GM 5 Plus Zil Sesi Nasıl Yapılır

938

General Mobile GM 5 Plus,Zil Sesi Nasıl Yapılır
TELPA firmasının son olarak piyasaya çıkardığı akıllı telefonlardan biriside General Mobile GM 5 Plus modeli. Fiyatı olarak diğer cihazlardan daha uygun fiyatta olan General Mobile GM 5 Plus özellikleri ilede yeni kullanıcılar için iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

General Mobile GM 5 Plus özellikleri
5.5 inç IPS tabanlı bir ekran ile gelen General Mobile 5 Plus, Full HD çözünürlüğünde görüntü deneyimi sunuyor. Bu ekran Corning Gorilla Glass 4 ile korunuyor. Ayrıca ekran camının 2.5d olduğunu da hatırlatalım.
General Mobile 5 Plus Qualcomm’un 8 çekirdekli Snapdragon 617 işlemcisinden ve 3 GB RAM’den gücünü alıyor.
13 Megapiksel arka ve 13 Megapiksel ön kamera ile gelen General Mobile 5 Plus, DxO Mark standardına uygun olması ile dikkat çekiyor.
3.100 mAh kapasiteli batarya ile beslenen General Mobile 5 Plus, Qualcomm’un hızlı şarj 3.0 Teknolojisini de destekliyor.
32 GB dahili depolama birimini microSD kart desteği sayesinde 128 GB’a kadar artırabiliyorsunuz.

General Mobile GM 5 Plus Zil Sesi Nasıl Yapılır
General Mobile GM 5 Plus modelinde kullanıcıların yapamadığı ve yapmak istediği durumlardan birisi cihazda melodi yani çalan zil sesinin nasıl değiştirileceğidir. Bu işlemi yapabilmek için Google Play üzerinden cihazımıza bir uygulama indirmemiz gerekmektedir. Google Play üzerinden seçeneceğiniz bir Dosya Yöneticisi uygulaması ile bu işlemi kolayca yapabilirsiniz.. Bizim seçtiğimiz Dosya Yöneticisi uygulaması ise ise ES Dosya Yöneticisi uygulaması. ES Dosya Yöneticisi uygulamasını Google Play üzerinden ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz.

ES Dosya Yöneticisi
ES Dosya Yöneticisi
Developer: ES Global
Price: Free

General Mobile GM 5 Plus Zil sesi yapmak için ise Dosya Yöneticisi uygulaması ile telefonda bulunan müzikleri Taşımanız yada Kopyalama yapma işlemi ile Ringtones klasörü içerisine atmanız gerekmektedir. Yani siz Ringtones klasörüne müzikleri attığınız zaman otomatik olarak Zil Sesi olarak eklenecektir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments