Android için İnternet Tarayıcı Uygulamaları

376

Android için İnternet Tarayıcı Uygulamaları
Android işletim sisteminin çıkışından sonra geliştiriciler artık birçok uygulamayı Android işletim sistemi üzerinden duyurmaya ve genel olarak çalışmalarını buradan yapmaya devam ediyor ve planlıyor. Genel olarak ise akıllı telefonları kullanmamızdaki amaç bildiğiniz gibi internet amaçlı olmaktadır. Tabi internete girmek için cihazımızda da belirli araçlar olması gerekiyor. Bunlar internet tarayıcılarıdır. Birçok firmaya ait olan internet tarayıcıları bulunmaktadır. Bunlar ise özelliklerine göre farklılıklar gösterebilir ve son zamanlarda en çok kullanılan internet tarayıcısı ise Google Chrome olarak kullanılmaktadır. Bu yazımızda sizlere en çok kullanılan Android için İnternet Tarayıcı Uygulamaları tanıtmak istedik..

1- Google Chrome
Google Chrome hızlı, kullanımı kolay ve güvenli bir web tarayıcısıdır. Android için tasarlanan Chrome size, sizin için özel olarak seçilen haberler, sık ziyaret ettiğiniz sitelere doğrudan bağlantılar, indirilenler ve yerleşik Google Arama ve Google Çeviri hizmeti sunar. Çok sevdiğiniz Chrome web tarayıcısı deneyimini tüm cihazlarınızda yaşayabilmek için şimdi indirin.
Hızlı tarama ve daha az yazma. Siz yazarken anında görünen kişiselleştirilmiş arama sonuçlarından istediğinizi seçin ve daha önce ziyaret ettiğiniz web sayfalarına hızla erişin. Otomatik Doldurma özelliğiyle formları hızla doldurun.
Gizli Tarama. Gizli modu kullanarak arkanızda geçmiş kaydı bırakmadan internette gizlice tarama yapın. Tüm cihazlarınızda özel olarak gezinin.

Google Chrome
Google Chrome
Developer: Google LLC
Price: Free

2- Firefox Browser hızlı tarayıcı
Hızlı, akıllı ve kişisel bir Web deneyimini yaşayın. Firefox, gizlilik konusunda en güvenilir internet şirketi seçilen Mozilla’nın geliştirdiği, bağımsız ve insanı ilk sıraya koyan tarayıcıdır. Hemen yükleyin, daha kişisel bir gezinti deneyimi için Firefox’a güvenen yüz milyonlarca insana katılın.
HIZLI, AKILLI, SİZİN.
Firefox’u sizi düşünerek geliştirdik. Web’de gezinirken kontrolü elinizde tutmak sizin hakkınız.
Tasarladığımız akıllı özellikler, Web’de gezinirken sizi bir şeyleri tahmin etmek zorunda bırakmayacak.

Firefox: Hızlı, gizli tarayıcı
Firefox: Hızlı, gizli tarayıcı

3- Dolphin Tarayıcı
Bir Android uygulaması olan Dolphin’le internette daha hızlı dolaşacak, kendi zevkinize göre tasarlayacağınız bir ana ekrana sahip olacak, ses ve hareketlerle kontrol imkanına sahip olacaksınız.
Yüksek hızlı servisiyle Dolphin, internette dolaşmak için size en hızlı platformu sağlıyor. Keyfinize göre tasarlayacağınız bir tarayıcı ile internette dolaşmak için hemen Dolphin Android Tarayıcı’yı indirin.

4- Yandex.Browser
Aktif koruma teknolojisi Protect, kullanıcıları tehlikeli siteler hakkında uyarır, ortak erişime açık Wi-Fi ağlarında kişisel bilgilerinizin çalınmasını önler ve indirilen dosyaları virüslere karşı denetler.
Turbo modu 2.0, tarayıcıda sayfaların, görsellerin ve videoların yüklenmesini hızlandırır ve düşük internet bağlantısında bile internet kullanımının kalitesini arttırır.
Eşitleme özelliği, Yandex hesabınız yardımıyla Yandex.Browser Favoriler’inin otomatik olarak bilgisayarınızdan mobil cihazınıza aktarılmasını sağlar.

5- Opera Mini web tarayıcı
Android için Opera Mini tarayıcı veri kotanızdan harcama yapmadan çevrimiçinde istediğiniz her şeyi yapmanıza olanak sağlar. Bu, size tonlarca veriden tasarruf etmenizi sağlayacak hızlı ve güvenli bir tarayıcıdır.
Yeni özellikler
Reklamları engelle – Opera Mini’de dahili bir reklam engelleyici bulunduğundan, rahatsız edici reklamlar olmadan web’de gezinebilirsiniz.
Ana sayfanıza ekleyin – Tek bir tıklatmayla en fazla ziyaret ettiğiniz siteleri mobil ana sayfa ekranınıza ekleyin.

Opera Mini web tarayıcı
Opera Mini web tarayıcı
Developer: Opera
Price: Free

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınızda Google Play üzerinden ücretsiz bir şekilde sahip olabileceğiniz ve kullanabileceğiniz uygulamalardan 5 tanesini sıraladık ve linkler üzerinden indirebilirsiniz. Tabi aynı uygulamaların App Store üzerinden İOS versiyonlarıda bulunmaktadır ve indirebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments