Ücretsiz Android Mesajlaşma Uygulamaları

231

Ücretsiz Android Mesajlaşma Uygulamaları
Android yada diğer mobil işletim sistemlerinin en büyük avantajlarından birisi ise internet üzerinden ücretsiz olarak mesajlaşabilmesidir. Mesajlaşma üzerinden sadece yazı olarak değil birçok özellik bulunmaktadır. Tabi burada sizin işinizi en çok görecek olan durum ise internet olmasıdır. İnternet sayesinde hem mesajlaşma, resim gönderme yada görüntülü arama yapabilirsiniz. Ücretsiz olarak mesajlaşabileceğiniz birçok android uygulama vardır. Genel olarak uygulama özellikleri aynıdır ama kullanıcıları sayıları biraz fazla olabilir. Bizde sizler için en çok kullanılan Ücretsiz Android Mesajlaşma Uygulamaları olarak bir yazı hazırlamak istedik. Bu uygulamaları Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

1- WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger, Android ve diğer akıllı telefonlarda kullanılabilen bir mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, arkadaş ve ailenizle mesajlaşabilmeniz veya onları arayabilmeniz için telefonunuzun İnternet bağlantısını (4G/3G/2G/EDGE veya mümkün olduğunda Wi-Fi) kullanır. Mesaj, sesli arama, fotoğraf, video, belge ve Sesli Mesaj gönderip alabilmek için SMS’ten WhatsApp’a geçiş yapın.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Developer: WhatsApp LLC
Price: Free

2- Viber Messenger
Viber, internet bağlantısı aracılığıyla (Wi-Fi veya mobil veri*) dünyadaki herhangi biriyle bağlantı kurmanı sağlayan ücretsiz bir messenger uygulamasıdır. Viber messenger ile arkadaşlarına ve ailene mesaj gönder.
Havalı çıkartmalar ve emojilerle kendini ifade et, fotoğraf ve video paylaş. Ücretsiz messenger, ister sesli arama ister arkadaşlarınla canlı görüntülü sohbet için uluslararası telefon aramalarını ücretsiz olarak yapmanı sağlar..

Rakuten Viber Messenger
Rakuten Viber Messenger
Developer: Viber Media
Price: Free

3- Skype
Skype sayesinde tüm dünya konuşuyor. Anlık mesaj, sesli veya görüntülü çağrıyla ücretsiz olarak “merhaba” deyin. Üstelik konuştuğunuz kişi Skype’ı farklı bir cihazdan kullanabilir.
• Görüntülü çağrı ile yüz yüze konuşun.
• 25 kişiye kadar yeni görüntülü grup görüşmeleri.
• Skype’ta bulunan tüm kişilere ücretsiz sesli çağrılar. 25 kişiye kadar grup çağrıları.
• Arkadaşlarınıza anında mesaj gönderin ve grup sohbetine en fazla 300 kişi ekleyin.
• Cep telefonlarını ve sabit hatları düşük tarifelerle arayın (Skype’tan Skype’a çağrılar her zaman için ücretsizdir).

Skype
Skype
Developer: Skype
Price: Free

4- Facebook Messenger
– Hayatınızdaki kişilere anında ve ücretsiz ulaşın. Messenger tıpkı kısa mesaj gibidir ancak her mesaj için ücret ödemeniz gerekmez (veri tarifenizi kullanır).
– Sadece Facebook arkadaşları için değildir: Telefon rehberinizdeki kişilere mesaj gönderebilir ve telefon numarası girerek yeni bir kişi ekleyebilirsiniz.
– Grup sohbetleri: En sık mesajlaştığınız kişiler için gruplar oluşturun. Gruplara ad verebilir, grup fotoğrafları belirleyebilir ve hepsini bir arada tutabilirsiniz.
– Fotoğraflar ve videolar: Doğrudan uygulamadan video, selfie veya başka fotoğraflar çekebilir ve tek dokunuşla gönderebilirsiniz.

Messenger
Messenger
Price: Free

5- LINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj
LINE, ne zaman isterseniz ve nerede olursanız olun, günün 24 saati ÜCRETSİZ arama yapabileceğiniz ve mesajlaşabileceğiniz bir iletişim uygulamasıdır.

LINE 52 ülkede en çok indirilen uygulamalarda birinci olmuştur, bu ülkeler arasında Japonya, Tayland, Tayvan, İspanya, Çin, Endonezya, Singapur, Hong Kong, Malezya, Hindistan, İsviçre, Suudi Arabistan, Meksika, Rusya, Makao, Birleşik Arap Emirlikleri ve daha birçok ülke bulunmaktadır..

LINE: Arama ve Mesaj
LINE: Arama ve Mesaj

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments