Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması

1280

Türk Telekom Online İşlemler
Diğer operatörlerde olduğu gibi Türk Telekom hattınız varsa birçok özelliğinden faydalanabilirsiniz. Bunlardan biriside internetin gelişmesiyle hayatımıza giren uygulamalardır. Android ve İOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda kullanabileceğiniz birçok uygulama bulunmaktadır. Operatör üzerinden ise bunlarda aynı şekilde devam etmektedir. En çok kullanabileceğiniz ve faydalanabileceğiniz uygulama ise Türk Telekom Online İşlemler uygulamasıdır. Türk Telekom Online İşlemler uygulaması üzerinden birçok işinizi kolayca yapabilirsiniz. Tabiki uygulamayı kullanabilmek için internet bağlantısınız olması gerekmektedir.
İlk olarak kullandığınız cihaza göre Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını indirmelisiniz. Bu uygulamaları ise Android cihazlar için Google Play, İOS cihazlar için ise App Store üzerinden indirebilirsiniz.



Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması Nasıl Kullanılır
Türk Telekom uygulamasını kullanabilmek için ilk olarak şifre almanız gerekmektedir. Şifreyi almak istiyorsanız Şifrenizi telefonunuzdan *952# tuşlayıp arama tuşuna basarak ücretsiz alabilirsiniz.

Daha sonra ise buradan Mobil olarak giriş yapıyoruz. Kullanıcı adı olarak ise numaranızı ve şifreniz ise *952# tuşlayıp ve size mesaj gelen şifreyi kullanıyorsanız. Buradan giriş yaptıktan sonra istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Türk Telekom Online İşlemler uygulaması üzerinden neler yapılabilir
– Fatura bilgilerinizi görüntüleyebilir, ödenmemiş faturalarınızın ödemesini yapabilir
– Bakiye bilginizi öğrenip, kredi kartınız ile TL yükleyebilir,
– Hattınızı uluslararası arama, dolaşıma açma ve kapama işlemlerinizi uygulama üzerinden gerçekleştirebilir,
– Tarife ve Paket bilgilerinizin grafiksel gösterimiyle kullanımlarınızı görüntüleyebilir, dilerseniz tarife değişimi gerçekleştirebilir,
Son güncelleme ile gelen yeniliklerden biriside uygulamaya parmak izi kullanarak giriş yapabiliyorsunuz. Yani akıllı telefonunuzda parmak izi okuyucu özelliği varsa bu özelliğini kullanabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments