İphone 8 Ne Zaman Çıkacak

99

İphone 8 Ne Zaman Çıkacak?
Telefon piyasasında bomba gibi çalkalanan İphone 8 ne zaman çıkacak ile ilgili pek çok iddaa dolaşıyor. Acaba gerçekten de bu sefer bizleri şaşırtacak bir giriş yapmayı mı planlıyorlar merak konusu. İphone, şüphesiz dünyanın en iyi telefon markalarından biri hatta ta kendisi. Son zamanlarda arka arkaya çıkardıkları serilerle baş döndürmeyi başaran İphone bu sefer 8 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şimdiden pek çok iphone meraklısının gözleri buraya odaklanmış durumda.

Günden güne her gün haberlerde yeni bir sızma haberlerle karşı karşıya kalıyoruz. Yüz tanıma özellikleri, sensör eklentileri, menü tuşunun ortadan kalkıp full ekran olması ya da kablosuz şarj teknolojisi ile haberler çalkalanıyor. Peki ya bizler bunu ne zaman elimize alıp test edebileceğiz?

Bu konularla alakalı tam olarak bir tarih belirlenmemiş. Her kaynak farklı bir iddaa ortaya atıyor. Digitimes’ın en son raporuna baktığımızda diğer kaynaklara göre çok farklı bir iddaa görüyoruz. İddaaya göre İphone 8 üretiminin henüz başlamadığı ve en erken ihtimali ile Kasım Aralık aylarında satışa sürüleceği belirtiliyor. Geskin’in iddaası da bir hayli heyecan verici yakın bir tarihe işaret ediyor. Geskin’in iddaası, İphone lansmanının 17 Eylül’de gerçekleşeceği ve İphone 8’in satışının da 25 Eylül’de başlanacağı üzerine. Bu haberler her gün birbirini takip edecek gibi gözüküyor. Umarım kısa bir zamanda kullanıcı ile tanıştırılır bu harika ürün.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments