Lenovo Phab Teknik Özellikleri

107

Lenovo Phab Teknik Özellikleri
Piyasada pek çok üst düzey telefon markası bulunmakta. Bu üst düzey markalar yüksek özellik ve donanım kullanarak fiyat bazında da bunu hissettirmeye odaklıdırlar. Bazı markalar ise sürdürülebilirliğini korumak amaçlı daha orta sınıf ve kullanıcıya odaklı özellikler yükleyerek her sınıfın kullanılabilirliğini arttırırlar. Lenovo sınıf marka ise sürdürülebilirliğini korumak adına enfes modeller çıkararak he zaman piyasa üstünlüğünü elinde tutmayı hedefleyebilmiştir. Şimdi gelelim modelin kullanıcılara sunduğu potansiyeline.

Phab model telefon 720×1280 HD kalitede bir ekran kalitesi sunmaktadır. Gayet orta bir kalite diyebiliriz. 6.98’lik inçe sahip bu telefonda 210 ppi sahip bir piksel yoğunluğu bulunmaktadır. 1.2 GHz frekansı ve 4 çekirdeğe sahiptir. Qualcomm SnapDragon 410 ve yanında Adreno 306 grafik sistemi bulundurmaktadır. RAM düzeyine baktığımızda çokta etkileyici bir potansiyele sahip olmasa da orta halli kullanıcılar için çok ta aranmayacak bir limite sahiptir.

1 GB RAM ve 16 GB dahili hafızaya sahiptir. Tabi bunun yanında desteklenebilir microSD kart girişi de bulunmaktadır. 64 GB depolama alanına kadar kullanılabilir durumdadır. Bataryaya baktığımızda gayet yerinde bir limit kullanılmıştır. 4250 mAh batarya kullanılmaktadır. Değişiklik konusu pek söz konusu değildir.Kamera sistemine gelirsek çok bir özel donanım beklememeliyiz. Ancak hafife alınır bir özellikte sayılmaz. Kamera çözünürlüğü 13 MP olarak ayarlanmıştır. Optik görüntü sabitleyici özelliği olmamasına rağmen otomatik odaklama vardır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments