İphone 8 Fiyatı Ne Kadar Olacak?

118

İphone 8 Fiyatı Ne Kadar Olacak
İphone şüphesiz artık dünyanın bir numaralı cep telefonu markası olma özelliğini taşıyor. En yeni ve her zaman teknolojinin son durağı olan İphone, son çıkaracağı seri ile ilgili herkesin kulak kesilmesini başarmış durumda.
Her zaman bir telefonun telefon olmaktan çok bir teknoloji harikası olmasını başarmış ve her zaman insanları şaşırtıcı yenilikleri elde etmeyi alışkanlık haline getirmiştir. İphone, 7 serisi ve öncekilerinde yaptığı çalışmalarının neticesini fiyatlarında göstermiş ve bunu kullanıcıya sunmuştur. Ancak bu sene 10. Senesi olmasıyla birlikte çok daha farklı bir görsel ve donanımsal sunum ile kullanıcı karşısına çıkacaktır.

Geçmişte İphone 7, yurtdışında 649 ve 7 Plus ise 769 dolardan satışa sunulmuştu. Bunun Türkiye değerine bakacak olursak, 7’nin fiyatı 3 bin 799 lira ve 7 pLus’ın ise 4 bin 449 liradır. Bu durumda İphone 8’in 5 bin lira üstü olması ise sanırım kaçınılmaz bir gerçek olacaktır.

İphone 8 ile ilgili şu an pek çok iddaa ortaya atılmaktadır. Bir çok söylem ortada dolaşırken 999 dolar olacağı ile ilgili de haberler gözden kaçmıyor değil. Tabi İphone 8, 64GB, 256GB ve 512GB olmak üzere 3 farklı varyant ile karcımıza çıkacağını düşünürsek bu fiyat sanırım satışın ilk ayağı olacaktır. Ve diğer tahminlere göre de 512GB’lık İphone 8, 1299 olarak sunulursa bu pek şaşırtıcı olmaz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments