İphone 8 Plus Teknik Özellikleri

608

İphone 8 Plus Teknik Özellikleri
Telefon ve teknoloji piyasasını ve haberlerini her an takip edenler bilirler ki iphone 8, sızıntı haberleri kadar tanıtım haberleri ile de yine gündeme oturmayı başardı. Herkesin merakla beklediği iphone 8 plus tanıtımı sonunda yapıldı. Ve neredeyse herkesin dilinde iphone 8 ile ilgili konular ve tartışmalar birbirini kovalıyor. Bazılarına göre beklentilerin üzerinde çıktığı gibi bazılarına göre de pek memnun edici değildi. Şimdi de siz bakın gerçekten etkileyici bir tanıtım olmuşmu.

Nasıl ki teknik özellikler bir yana telefon görselliği bakımından iphone 8, iphone 7 ile benzerlik gösteriyorsa, aynı durum iphone 7 plus ve iphone 8 plus için de geçerli. Genel bazda görsel olarak çok farklı bir yanı olmasa da renk farkları ( uzay grisi, altın ve gümüş rengi ) ve cam kaplama kasa ile bizlerin karşısına gelmiş durumda.  Ve yine iphone 7 plusta olduğu gibi 8’de de çift kamera özelliği bulunuyor. İkisi de 12 MP özelliğe sahip ve f/1.8 – f/2.8 diyafram açıklığı bulunuyor. Ön kamerada ise 7 MP seçenek bulunuyor. Genel olarak diğer optik özellikler bu telefonda da bulunuyor.  Ayrıca unutmadan video ayarlarından 4K çözünürlük ve 60 pfs seçeneğini tıklayabilir ve daha üstün anlar yakalayabilirsiniz. Bunun yanında 240 PFS gibi seçenekleri ile de hizmet verebiliyor.

Telefonun gücüne baktığımızda ise öncelikle ios 11 bulunuyor. Bunun yanında 7’ye göre daha gelişmiş olan A11 Bionic işlemcisi bulunuyor. 7’ye göre %25 daha hızlı bir performans sizleri bekliyor olacak. 6 çekirdek ve 3 GB RAM’de yanında geliyor.

Belki de en çok damga vuran özelliklerinden biri ise kablosuz sarj ve hızlı sarj özelliği olacak. Tabi bunun için yan aparatlara ihtiyacımız olabilir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments