Galaxy J7 Plus Teknik Özellikleri

345

Galaxy J7 Plus Teknik Özellikleri
Samsung  firması gün geçmiyor ki yeni çıkarttığı telefon modelleri ile telefon piyasasını zorlamasın.  Yakın zamanda Galaxy j7’nin özellikleri hakkında araştırmalar sunmuştuk. Bu seferki eskisi ile çok karıştırılıyor olsa da bugün Galaxy j7+ ile ilgili bilgileri biraz karşılaştırma yaparak sizinle paylaşacağız.

Galaxy j7 modelinde, telefonun 169g gibi bir ağırlığa sahip olduğunu ama bunun hacim genişliği ile arka plana atıldığını biliyoruz. Ve ayrıca biraz maliyeti düşürmek amacı ile de kasayı plastik imal ettiğini görmüştük. Bunun avantajının batarya değişimleri açısından işe yarar olduğunu düşünürken yeni çıkarttıkları + serisinde kasa modelini metale çevirmişlerdir.

Ekran özelliklerine geldiğimizde Galaxy j7’de olduğu gibi Galaxy j7+ serisinde de 5.5 inçlik bir kamera bizleri bekliyor olacak. Kameranın  Super AMOLED ve full HD olduğunu da eklemek gerek.

Galaxy j7 serisinde telefonda 1.5 GB’lık ram kullanılmıştı. Bu durum artık yeni gelen telefon serilerinde bir problem olmaya çağ başlatmış olacak ki yeni Galaxy j7+ serisinde 1.5 GB’lık ram, 4 GB’lık ram potansiyeline dönüştürülmüş. Yanında 32 GB’lık dahili depolama alanı var. Tabi bu alan microSD kart ile 256 GB’a kadar desteklenebilir.  Ayrıca 2.39 GHz’de  çalışmakta olan 8 çekirdekli sistem çipi de var.

Telefonun arka tarafında 13+5 MP’lik çift ana kamera bulunuyor.  Note8 de olduğu gibi de Galaxy j7+’da canlı odaklama özelliği bulunuyor. Ön kamerasının da 16MP olması öz çekim kamerası olma özelliğini güçlendiriyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments