Vestel Venus Z10 Teknik Özellikleri

233

Vestel Venus Z10 Teknik Özellikleri
Geçtiğimiz aylar içerisinde Vestel yeni telefon modeli ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. İlk çıkacak fiyatına göre gayet normal ve piyasadaki telefonlarla yarışma hevesinden çok her cebe uygun fiyat ve potansiyele sahip telefonlar çıkarttığı görülüyor. Bakalım beklenilen ilgiyi görebilecek mi, kullanıcılar tercihlerini bu telefonda yapabilecek mi gün geçtikçe göreceğiz.

Venüs Z10, şık bir tasarım ve görsel şöleniyle bizlerin karşısına çıkıyor. Dış kaplama konusunda metali seçen üreticiler 2.5 D kavisli ve 5,2 inçlik Full HD ekran ile karşımıza geliyor. Telefonda Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi bulunuyor. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 435’ten de işlemci gücünü sağlıyor.

Her telefonda olduğu gibi bu telefonda da kamera özelliğine orta hacimde önem verilmiş gözüküyor. Bir ön ve bir arka olmak üzere 2 kameraya yer verilmiş telefonda. Bunlardan ön kamera 8 MP iken, arka kamera ise OIS destekle 13 MP.

Venüs Z10 telefon modelinde 4GB’lık RAM bulunuyor. Ortanın biraz üzerinde bir limit. Ayrıca 64 GB hafızaya kadar depolama alanı sağlayabiliyorsunuz. Micro SD kart desteği ile birlikte.

Telefona baktığımızda klasik olarak fiziksel ana ekran tuşu bulunuyor. Bunun yanında parmak izi sensörü de eklenmiş telefona. Telefon grafik işlemci gücünü Adreno 505’ten alıyor. 3.050 mAh batarya seçeneği sunan bu modelde Quick charge 3.0 hızlı şarj seçeneği de bulunmakta.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments