Whatsapp Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır

498

Whatsapp Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır
WhatsApp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilmiş olan platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Geliştirilen bu uygulama Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumludur. Ayrıca 2G, 3G, 4G ya da WiFi İnternet bağlantısı sayesinde kullanıcıların birbirlerine fotoğraf, video, ücretsiz arama, sesli ve yazılı mesaj, belge göndermesini sağlar.

Whatsapp uygulamasını kullanabilmek için akıllı telefon sahibi olmamız gerekmektedir. Yani Android yada İOS yüklü bir cihaza sahip olmamız gerekmektedir. Daha sonra ise cihazınıza Whatsapp uygulamasını kurduktan sonra numaranıza göre tanımlamanız gerekmektedir. Tanımla işlemi kısa sürede bitecektir ama size gereken bağlantı ise internet bağlantısıdır. Whatsapp için internet bağlantısını ister Wifi üzerinden istersenizde Mobil hattınız üzerindeki internet bağlantınız sayesinde bağlantı kurabilirsiniz.
Whatsapp üzerinden görüşme yapmak istiyorsanız sadece sizde yüklenmesi değil görüşmek istediğiniz kişide de Whatsapp uygulaması olması gerekmektedir.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Developer: WhatsApp LLC
Price: Free

Whatsapp uygulamasını Google Play store üzerinden indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Tabi size tavsiyemiz her zaman en güvenilir yer olan Google Play Store üzerinden indirmeniz diyebiliriz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments