İphone 6 ve 6S DFU Mod Nasıl Alınır

5889

İphone 6 ve 6S DFU Mod Nasıl Alınır ?
Telefonların belli noktalardan dolayı hata vermeleri yalnızca virüs kaynaklı değildir. İphone gibi telefonların yazılımsal yükleme, güncelleme gibi olağan durumlardan da hata payı çıkma olayı bulunmaktadır. Bu tarz  durumlar için İphone içinde bir onarım ayarı bulunmaktadır. Şimdi gelelim bu kafa karıştıran olayın ne olduğuna. Her ne kadar karışık gibi duruyor olsa da 5 dakikanızı almayacak kadar kolay bir işlem sizleri bekliyor olacak.

Kısa ve Öz İşlemin Nasıl Yapıldığına Dair
Bu tarz işlemler yelnızca telefon üzerinden yapılamıyor ve bir bilgisayar desteğine ihtiyaç duyuyor olmaktadır. Bu yüzden telefonunuzu açık halde tutuyor ve sahip olduğunuz ara kabloyu cihaz ile bilgisayara takıyorsunuz. Bu arada bilgisayarınızda itunes programının olması kesinlikle şart. Sonrasında altta ortadaki home tuşu ile güç tuşna, sanki screenshot çeker gibi aynı anda basıyorsunuz. Belli bir süre bekleyerek cihazınızı kapatıyorsunuz. Artık power tuşu ile işiniz kalmadı ama home tuşu hala basıma devam oluyor. Hop bilgisayarınızda bir işlem belirdi. İtunes açıldığında restore gibi bir yazı ekranınızda belirecektir. Şu zamana kadar her şey yolunda ve işleminiz tamamlanmış durumda.

Son Saniyelerde
İşlemler çok uzun sürdü dediğinizi duyar gibiyim. O halde son bir işlem ile son verelim bu işkenceli serüvene. Ara kabloyu hemen cihazlardan çıkart ve home+power iş birliği ile telefonunu aç. Apple ibaresi gelirse cihazın hayata dönmüş demektir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments