General Mobile Discovery Şarj Sorunu

578

General Mobile Discovery Şarj sorunu
General Mobile firması ülkemizde ilk cihazı olarak geçtiğimiz yıllarda Discovery 1 modelini tanıttı ve yüksek satış rakamlarına ulaştı ve ilk zamanlar kullanıcıları memnun etti diyebiliriz. Tabi zamanla çok fazla satış rakamlarına ulaşan özellikle elektronik cihazlarda bazı kronik arızlar ortaya çıkabiliyor. General Mobile discovery modelinde ise bu genel arıza ise şarj soketi arızası olarak görülmektedir. Genel olarak tüm kullanıcılar bu cihaz için soket arızası olarak şikayetçi ve firma üzerinden yapılan açıklamalarda da bu sorundan bahsetmiştir ama kapsamlı olarak bu arızlar diğer modellerinde de ilk cihazı gibi olmasa da devam etmektedir. Diğer marka cihazlara bakarsak bu arıza onlarda da görülmektedir ama bu kadar sık ve dayanıksız değildir.

Peki bu arıza nasıl giderilir yada nasıl tamiri yapılır onu görelim..
General Mobile cihazınız varsa ve sizde şarj soketi arızası yaşıyorsanız çözüm için birkaç durum var.. Bunları sırasıyla anlatmak istiyoruz.
1- Cihazın garantisi varsa mutlaka cihazı TELPA yetkili servisinize göndermelisiniz. Sadece soket için değil ileride oluşabilecek farklı bir arıza için garantisi işe yaracaktır.
2- Eğer cihazınızın garantisi bitmiş ise güvenilir ve bu işte gerçekten usta birini tercih etmelisiniz. İnternette biraz gezinirseniz genel olarak teknik servise verilen cihazlarda soket diye verdiğiniz cihazlarda farklı arızalar karşınıza çıkabilir. Tabi bu sorun her zaman teknik servise ait olmayabilir. Genel olarak ise teknik servis ücreti olarak 30 TL – 50 TL gibi bir ücret tutacaktır.
3- Diğer bir durum ise kullanıcıların bu cihazdan bıkkınlık gelmesi ve yeni cihaza yönelmesidir. Şu sıralar TELPA firmasına ait yeni bir kampanya bulunmaktadır. Bu kampanya ise Eskiyi Getir Yeniyi Götür kampanyasıdır. Bu kampanya dahilinde eski cihazınızı 200 TL olarak geri alıyor ve yeni cihazınızı satın alabiliyorsunuz GM6 modelini 899 TL olarak GM 5 Plus modelini 999 TL olarak satın alabiliyorsunuz..

Burada tercih sizin ama eski cihazınızdan sıkıldıysanız ve yeni bir cihaza ihtiyacınız varsa bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Aynı şekilde bu kampanyalardan taksitli olarak faydalanabiliyorsunuz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments