En iyi Android Kamera Uygulamaları

363

En iyi Android Kamera Uygulamaları
Android işletim sistemi üzerinde kullanabileceğiniz birçok uygulama bulunmaktadır. Özellikle cihaz üzerinde bulunan kamera sistemi yeterli olmazsa farklı uygulamalar ile efektler verebilir ve istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Genel olarak akıllı telefon markalarında cihaz üzerinde kamera uygulamaları yeterli olmayabilir ve Google Play üzerinden istediğiniz gibi farklı uygulamalar yükleyerek çektiğiniz fotoğraflara farklı efektler verebilir ve üzerinde oynamalar yapabilirsiniz.

Sweet Selfie – Candy New Name
Sweet Selfie neredeyse android kullanıcılarının hatta genç kullanıcıların vazgeçmek istemediği uygulamalardan birisidir. Kamera özellikleri olarak birçok efekte sahip olan uygulama üzerinden istediğiniz gibi fotoğraf çekebilir ve bu fotoğraflar ile oynamalar yapabilirsiniz. Kamera lensi olmadan farklı özellikleriyle 7 büyüleyici kamera lensi (Ayrılmış lensler, balık gözü, oyuncak/lomo kamera ve daha fazlası) ekleyebilir ve kullanabilirsiniz..

Retrica – Discover Yourself
Heralde Retrica – Discover Yourself uygulamasını bilmeyen kalmamıştır. Retrica kamera uygulamaları arasında en yüksek yükleme sayısına sahip ve akla gelen ilk gelen uygulamalara arasındadır. Bu uygulama sayesinde istediğiniz gibi resim çekebilir ve aynı şekilde üzerinden oynamalar yapabilirsiniz. er fırsat ve zaman için mükemmel filtreler: Selfie’nizi gerçek zamanlı filtreler ile çekmeyi deneyiniz. Güzel görüntüye odaklanarak fotoğraf düzenlemesine daha az zaman harcayınız. Video ve GIF: Video bir fotoğraftan daha fazla anlatır! Canlı video çekmek için uzun süre basılı tutun. Ayrıca kolaj çekimlerinizi veya videolarınızı da GIF’e dönüştürebilirsiniz.

Bestie – Camera360’dan Selfie
Bestie uygulaması ile yaratıcı efektler ekleyebilir ve çektiğiniz resimleri düzenleyebilirsiniz. Son zamanlarda snapchat ile yaptığınız farklı düzenlemelere ulaşabilirsiniz. Bestie üzerinden Akıllı akne, sivilce ve lekeleri çıkarmak, Ayarlanabilir cilt pürüzsüz, beyazlatmak ve etkisi aydınlatmak, Profesyonel portre fotoğraf filtreleri ekleyebilir ve kullanabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments