İOS için Kullanabileceğiniz Mail Uygulamaları

270

İOS için Kullanabileceğiniz Mail Uygulamaları
Artık günümüz teknolojisi ile gelen mecburi uygulamalardan biriside Mail uygulamaları. Eğer akıllı telefonunuz yada tabletiniz varsa mail uygulamaları şart diyebiliriz. Bu uygulamalar sayesinde hızlı ve güvenilir bir şekilde maillerinizi kontrol edebilir ve kullanabilirsiniz. Android işletim sistemlerinde bildiğiniz gibi uygulamaları istediğiniz gibi geliştirebilir ve birçok uygulamayı kolayca bulabilirsiniz. İOS uygulamalarda bu durum biraz daha farklı ve sadece App Store üzerinden indirme işlemi yapabiliyorsunuz.

1- Microsoft Outlook

Daha önceki ismi bildiğiniz gibi Hotmail olan Microsoft kurulumu olan servisin yeni adı Outlook olarak geçtiğimiz günlerde değişti. Aslında bu servis İOS cihazlarda kullanabilceğiniz şekilde bulunuyor yani Mail bölümünden istediğiniz mail servisini ekleyebilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz. Outlook uygulamasında bu biraz daha farklı ve uygulama sayesinde araçlarından daha iyi yararlanabiliyorsunuz. Yani burada uygulama olduğu zaman daha iyi kullanabilirsiniz. İlk sırada mail uygulaması olarak Microsoft mailleriniz için bu uygulamayı kullanmanızı tavsiye edebiliriz.

‎Microsoft Outlook
‎Microsoft Outlook

2 – Gmail

Herhalde en çok kullanılan Gmail dersek hatalı birşey söylemiş olmayız. Android cihazların kurulum aşamasından sonra cihazları içerisinde yüklü yada entegre olarak gelen uygulama İOS cihazlarda da kullanıma hazır bir şekilde geliyor. Tabi bu durum kurulumdan sonra farklı bir mail kurmak isterseniz uygulamanın kendi indirmelerini yaparak kullanmanızda fayda var diyebiliriz. Uygulamayı indirdikten sonra daha stabil olarak kullanabilirsiniz.

‎Gmail – E-Mail von Google
‎Gmail – E-Mail von Google
Developer: Google
Price: Free+

3- CloudMagic

Son olarak yeni ismi Newton Mail olarak değişen uygulama tüm mail servisleri için uyumludur ve kullanabilirsiniz. Newton Mail tüm mail sistemleri için uyumlu olduğu için kolayca kurabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamayı iPhone, iPad, iPad Pro, Apple Watch ve Mac cihazlarınızda 14 gün ücretsiz olarak kullanabilir ve daha sonra ücretini ödeyebilir ve kullanabilirsiniz.

‎Newton Mail - Email App
‎Newton Mail - Email App

Bunlar sizin için seçtiğimiz en çok kullanılan ve tercih edilen mail uygulamalarıdır. Özellikle iPhone, iPad, iPad Pro, Apple Watch ve Mac gibi İOS yüklü cihaz kullanıyorsanız vereceğimiz uygulamaları mutlaka kullanmalısınız. Özlelikleri bakımıdan cihaz üzerinden gelen uygulamalardan bir hayli kullanışlı ve hızlıdır. Uygulamaların indirme bölümü olarak App Store olarak uygulama indirmeleri verilmiştir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments