iPhone X Modelinde Koyu Renkli Arayüz Aktif Etme

158

Son zamanların en pahalı telefonu olan İphone X çıktı ve kullanıcıları ile buluştu. Tabi her cihazda olduğu gibi bu cihazda da bazı sorunlar ve farklı ayarlar bulunuyor. İphone X cihazında yapabileceğiniz bir ayarda Koyu Renkli Arayüz işlemini aktif hale getirmek.
İphone X, Apple firmasının piyasaya sürdüğü ilk OLED ekrana sahip akıllı telefonu oldu. OLED ekrana sahip diğer cihazlarda oluğu gibi İphone X modelinde de bazı sorunlar olabiliyor. Yani güzel yanları olduğu gibi İphone X modelinde de bazı renk hatalarını OLED ekran sayesinde görebilirsiniz. İphone X modeli daha az güç kullanırken daha koyu görüntüler ile karşımıza gelecektir. Peki Koyu Renkli Arayüz nasıl aktif edilir ve ne yapılmalıdır onları görelim..

İphone X üzerinde gelen son İOS güncelleme işleminde gelen koyu renkli bir arayüz gelmektedir ve bunu kullanabilirsiniz. Akıllı dönüşüm olarak adlandırılan bu özellik sayesinde görüntülerde beyaz ve parlak olan bölümlerde yani arayüz bölümlerinde renkleri ters çeviriyor ve bu şekilde gösteriyor. Güç tasarrufu olarak bize yansıyan bu işlemde ise koyu bir ekran bizi bekliyor olacak ve pil konusunda daha iyi bir performans elde etmemizi sağlayacak.

iPhone X Modelinde Koyu Renkli Arayüz Aktif Etme

Ayarlar bölümünden Erişebilirlik bölümü altında Koyu Renkli Arayüz Aktif Etme özelliği aktif hale getirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments