En İyi 4 Android Haber Uygulaması

345

En İyi 4 Android Haber Uygulaması
Artık eskisi gibi fiziksel olarak gazete okumak yerine akıllı telefonlarda ve tabletlerde internet üzerinden gün içerisinde olanları yani haberleri takip edebiliyoruz. Neredeyse her haber sitesinin yada kanalının bir android ve İos platformlar için haber uygulamaları bulunmaktadır. Bunlar ücretsiz olarak kullanılabilen ve indirilebilen uygulamalardır. Bu uygulamalar ise sadece siz girdiğinizde değil aynı zamanda son dakika haberleri olarak anında mesaj gönderebilir ve anlık olarak takip edebilirsiniz. Bizde sizler için en çok indirilen ve ücretsiz olarak sahip olabileceğiniz 4 haber uygulamasını inceledik..

1- Mynet Haber Uygulaması

En eski haber sitelerinden biri olan Mynet haberi sitesi, artık telefon uygulaması ile cebinize kadar geldi. Güncel son dakika gelişmeleri, gündem haberleri, spor haberlerini artık daha yakından ve kolayca bu uygulama sayesinde takip edebileceksiniz.
İlk akla gelen gündem ve spor haberleri değil, bunların yanı sıra magazin, teknoloji, eğitim, astroloji gibi haberleri ve yazıları da bu uygulama sayesinde yürürken bile rahatlıkla erişebileceksiniz. Hayatınız haber ise, sadece gündem değil bunun yanında ekonomi ile fazlasıyla ilgili iseniz borsa, finans, döviz ve altın durumlarını devamlı takip eden birisi iseniz bu uygulama tam size göre. Ayrıca size özel bildirim hizmeti ile anlık gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Mynet Haber - Son Dakika Haber
Mynet Haber - Son Dakika Haber
Developer: Mynet
Price: Free

2- Milliyet Haber Uygulaması

Milliyet haber uygulaması ile artık anlık haberler sizinle beraber cebinizde olacak. Her an her yerde telefonunuzu çıkartıp uygulamanız üzerinden son dakika gelişmeleri takip edebilirsiniz. Ayrıca bilgisayara nazaran kullandığınız uygulama üzerinden bildirim alabilir ve yeni gelişmelere saniyesinde ulaşabilirsiniz.
Özellikle ekonomi, finans ve borsa gibi parasal piyasalarla devamlı uğraş halinde iseniz, spora meraklı iseniz, en son transfer haberlerine ulaşabilirsiniz. İşiniz gereği devamlı seyahat halinde iseniz, en son hava tahminlerine anında ve güvenilir olarak ulaşabilirsiniz. Bunların yanı sıra teknoloji, eğitim, aile, sağlık gibi diğer kategorilere ulaşabilir sadece haber olarak değil boş bulunduğunuz anlarda bilgi edinmek için de bu uygulamayı sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz.

3- Hürriyet Haber Uygulaması

Telefonların bizlere verdiği teknolojik faydaların yanı sıra, uygulama kapasitesi ile de bizlere yurttan ve dünyadan edinebileceğimiz son dakika gelişmelerini de ayağımıza getirmektedir. Hürriyet haber uygulaması ile ülke gündeminin nabzını tutan son dakika gelişmelerine anlık ulaşabilirsiniz.
Bir haber sitesinde arayıp ta bulabileceğiniz her türlü içerik ve bilgiye bu uygulama sayesinde sahip olabilirsiniz. Ülkenin son dakika gündemi bir yana spor haberleri ya da ekonomi haberleri ile ilgili iseniz, para piyasaları ile ilgili güncel gelişmeleri öğrenmek istiyorsanız, paranızı her saniye daha da çok katlama ihtiyacı içerisinde iseniz bu uygulama ile haberlere daha çok hakim olabilirsiniz. İşine önem veren insanların portalına siz de dahil olun.

4- Cumhuriyet Haber Uygulaması

Türkiye’nin sayılı haber sitelerinden biri olan Cumhuriyet’in telefon uygulamasını siz de denediniz mi? Türkiye’nin en güncel haber portalı olarak hizmet veren Cumhuriyet, sizlerin haberin doğru adresine davet ediyor. Hızlı gelişen dünyamızda her habere en kıza sürede sahip olabileceğiniz ve herkesten önce doğru bilgiye ulaşabileceğiniz güvenilir kaynak ve uygulamalardan biri olan Cumhuriyet haber uygulaması artık sizlere bir telefondan bile daha yakın.
Bu uygulama ile artık televizyonlardan ya da tarayıcılardan edinebileceğiniz bilgileri siz ekran başında olmadan bile sizlere iletebiliyor. Haber uygulamaları içerisinde sahip olunan bildirim aracılığı ile gerçekleşen son gelişmeleri artık normal bir bildirim alır gibi alıyor ve size haber veriyor.

Cumhuriyet
Cumhuriyet
Developer: GUVEN YAZILIM
Price: Free
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments