Android En İyi Navigasyon Uygulamaları

387

Android Navigasyon Uygulamaları – Android Navigasyon Programları
Yol bulma yada yön bulma gibi işlemleri haritalardan günce haritalardan bakabiliriz. Bunu istediğimiz gibi tabletlere ve akıllı telefonlara yükleyebilir ve kullanabiliriz. Bu uygulamalara ise Navigasyon olarak adlandırıyoruz. Navigasyon uygulamaları günce olarak kullanabildiğimiz internet üzerinden yada GPS üzerinden kullanabildiğimiz ücretli yada ücretsiz olan uygulamalardır. Bizde sizler için en çok kullanılan ve indirilen Android Navigasyon Uygulamalarını inceledik..

1- iGO Navigation

Trafik ve yol durumları artık eskisi gibi karmaşık ve bulunmaz gibi gözükmüyor olsa da bilmediğiniz bir şehre ve ya size tarif edilmiş bir adrese gidebilmeniz için bu uygulamalar tam bir can kurtaran niteliği taşımaktadır. Hele ki gitmek bilmeyen bir trafiğin içerisinde kalmışsanız ve bu uygulama telefonunuzda yüklü ise hemen gideceğiniz adresi belirleyip sizi en yakın yollara yönlendirip gideceğiniz yere en kısa sürede ulaşmasını sağlayacaktır.
Navigasyonlar sadece gideceğiniz yolu göstermenin yanı sıra bulunduğunuz bölgede ya da yakın yerlerdeki otel, hastane ya da yakıt istasyonu gibi ihtiyacınıza yönelik yerleri de sizlere gösterecektir. Bunun da yanı sıra yollara göre hız sınırını belirleyip sizin hızlı gidip gitmediğinize karşı uyarı bile verecektir.

2- Waze

Dünya genelindeki en büyük toplumsal olarak kullanılan bir uygulama olarak bilinmektedir. Bulunduğunuz ya da yol üzerindeki bölgenin sizin ihtiyaçlarınıza göre hava, yol, trafik olarak özelliklerini bildiren ve yine isteğinize göre sizi yönlendiren mükemmel bir uygulamadır. Sadece bilmediğiniz yol ya da bölge için değil bunun yanı sıra anlık olarak merak ettiğiniz sorulara da bu uygulama ile cevap bulabileceksiniz. Örnek verecek olursak, yakıtınızın ibresi yandığı zamanlar, en yakın benzin istasyonu ya da nerede en ucuz istasyon var, her şeyine kadar öğrenebileceğiniz bir yönlendiriciniz baş ucunuzda bulunacak.
Siz de bu profesyonel uygulamalar kategorisinde yerinizi bir an önce alın ve yarın ki sürüşlerinize keyif katın.
Otomobilinize atladığınız andan itibaren seyahatiniz boyunca size arkadaşlık edecek bir asistanınızın olmasını kim istemez? Bu uygulama ile artık gideceğiniz yollar üzerinde ne ile karşılaşabileceğinizi size söyleyen bir uygulama ile yola başlamak size 1-0 bir avantaj sağlayacaktır.
Uygulama içerisinde, sesli yol tarifi, tam zamanlı yol ve trafik bilgisi ile canlı olarak yönlendirme, gittiğiniz güzergahtaki yolun hava şartları, kapalı olup olmaması gibi anlık bilgileri gösteren cihaz aynı zamanda bir sonraki mola yerinizi düşünmeden bulabileceğiniz gibi türlü türlü bilgiler ve yönlendirmeler ile sizleri istediğiniz noktaya güvenli bir şekilde yönlendirebilecek bir uygulamadır. Ayrıca kendisini sürekli yenilediği için arkanıza yaslanıp rahat sürüş yapabileceğiniz bir uygulamadır.

Waze Navigation und Verkehr
Waze Navigation und Verkehr
Developer: Waze
Price: Free

3- Yandex Navigasyon

Yandex Navigasyon, sizlere bulunduğunuz bölge ile gideceğiniz bölge arasındaki her türlü yol tarifi, cafe ve restoranlar, diğer kurumsal yerler, trafik ve yol durumu bilgileri gibi ihtiyacınız olan bilgiye erişim fırsatı vermektedir. Ayrıca tüm telefonlara ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama ile artık gideceğiniz yere daha kolay ve kısa bir şekilde ulaşabileceksiniz.
Neden Bu Uygulamayı Seçebilirim?
Yandex Navigasyon, sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren bir uygulamadır. Üstelik sizlerin alacağı hizmet bu sayede ücretsizdir. Ulaşılabilirliğin kolay olması. Uygulama içerisinde görsel olarak sizlere daha rahat bir adres belirleyici asistanlık görevi de üstlenmesi. Gideceğiniz yol içerisinde tahmini veriyi doğru hesaplaması gibi özellikleri mevcuttur.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments