Samsung J7 Pro Teknik Özellikleri ve İnceleme

2723

Samsung Galaxy J7 Pro
Geçtiğimiz günlerde Samsung ailesine yeni bir üye katıldı. Samsung firmasının yeni modeli büyük satış rakamalarını yakaladığı ve devamını getirdiği J7 serisi olarak devam ettiği Galaxy J7 Pro modeli oldu. Cihaz üzerinde J7 2016 ve J7 Prime olarak çok bir değişiklik olmamasına rağmen fiyat olarak da uygun tuttu ve kullanıcılarını bu yöne doğru sürükledi. Bildiğiniz gibi genellikle Samsung çok fazla sattığı cihazlarında fiyat olarak yüksek tutayordu. Bu modellerinde ise 1000-1400 seviyelerinde J7 Prime modeline sahip olabiliyorsunuz. Galaxy J7 Pro modeline ise 1500-1700 TL arasında bulabiliyorsunuz. Tabi genellikle son zamanlarda kullacılar 2. el cihazlara yönelmeye başladı ve 1000 TL gibi ücretlere cihazlar bulabiliyor.

Peki Samsung Galaxy J7 Pro modeline ait teknik özellikleri nedir yada diğer modeli olan J7 Prime modeline neler değişti onları görelim.. Samsung Galaxy J7 Pro ve J7 Prime arasında en belirgin özelliklerinin arasında aşağıdaki verilerde olduğu gibi

Samsung J7 Pro Batarya Özellikleri

Batarya kapasitesi olarak J7 Pro 3600 mAh gibi yüksek bir batarya kullanıyor. Buda Android 7.0 yazılım için gayet iyi bir performans sergiliyor. Özellikle kullanıcılardan gelen yorumda uzun süre kullanım sağladıklarından bahsediliyor. Diğer bir durum ise Sar değeri yüksek olması bu  kullanıcılar için zararlı bir durumdur ve keşke daha düşük olsaydı diyebiliriz. İşletim sistemi olarak ise J7 Prime Android 6.0.1 olarak geliyor ama Android 7.0 olarak yükseltme şansınız var. Genel olarak ise son zamanlarda herkes bu J7 Prime Güncelleme işlemini yapıyor.

Ekran Boyutu ve çözünürlük gibi özellikleri aynı olan cihazın ekran teknolojisi farklı görünüyor. Burada J7 Pro modelinde daha parlak bir görüntü alacaksınız ve bu kullanıcıların hoşuna giden bir durumdur. Tabi şarjı biraz daha az gidecektir yani ne kadar güzel görüntü ve parlak o kadar şarj diyebiliriz.


Diğer bir farklılık gösteren özelliği ise Kamera yada ön kamera.. Ön kamera olarak J7 Pro 13 MP çözünürlüğüne bir kameraya sahip ve AMOLEd ekran ile daha iyi fotoğraflar çekebileceksiniz. Aynı zamanda arka kamera olan 1.7 diyafram açıklığı daha düşük görülüyor.

Bu anlattığımız özellikle J7 Pro ve J7 Prime arasında başlıca farklılıklar bunlardır. Eğer özellik bakımından bu cihazları düşünüyorsanız Samsung Galaxy J7 Pro biraz daha iyi ve mantıklı görülüyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments