Android için Bedava Ofis Uygulamaları

155

Android için Bedava Ofis Uygulamaları – Android Ofis Uygulamaları
Seyahat halinde olan kişilere göre el altında ofis işlerini yapabilmek için harika bir uygulama zinciri olan bu uygulama tam size göre. Hem de ücretsiz..
Bu uygulamalar ile bilgisayar üzerinden yapacağınız tüm işleriniz için bir kolaylık sağlayacak. Gerçek ofis programlarını aratmayacak derecede iyi dizayn edilmiş bu uygulama ile belgelerinizi istediğiniz gibi oluşturabilecek ya da şekillendirebileceksiniz. Ofis programlarını kullanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bir çok dil seçeneği ile her kişiye hitap eden seçenekleriyle, paylaşım alanları ile ve kullanım kolaylığı ile telefonunuzdan eksik edemeyeceğiniz harika programlar ile ve ek bir bilgisayar taşıma ihtiyacı duymadan rahatlıkla kullanabileceğiniz bu programlar size sundukları avantajlar ile göz doldurmaya devam ediyor.

WPS Office

Bilgisayar üzerinde yapabileceğiniz tüm işlemleriniz WPS Office sayesinde artık çok daha kolay olacak. Mükemmel iç dizaynı, paragraf biçimlendirme ve gelişmiş metin seçenekleriyle yapmak istediğiniz sunumlar için şekil, tablo ve grafik eklentileri ile gerçeği aratmayacak belgeler oluşturun. Üstelik Microsoft Office, Excel ve Power Point ile tam uyumlu. Bununla beraber, DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, TXT ve PDF formatları ile bilgisayarınızda kullandığınız dosyaları rahatlıkla açabilirsiniz.
Sahip olduğunuz dosyaları ya da yeni tasarladığınız dosyaları kablosuz ağ sayesinde paylaşabilir ya da yazdırabilirsiniz. Google Drive, Box, Dropbox, WebDAV ve OneDrive sayesinde belgelerinize de ulaşma imkanı bulunmakta. Ayrıca belge şifreleme özelliği ile her türlü zararlı girişime karşı da korunaklı.

Polaris Office

Office programları ile iç içe iseniz tam sizin için düzenlenmiş olan Polaris Office paketini deneyin. MS Office, Adobe PDF, Power Point ve Excel uyumunda olan program, içerisinde sunum ve elektronik tablo hazırlama gibi seçenekleri ile sizleri android dünyasında yeni bir çığır açmaya davet ediyor. Kullanacağınız bu uygulama ile PPT, PDF, ODT, HWP, PPTX, PPSX, PPS, TXT, XSL, DOC ve DOCX formatlarını istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Gayet basit bir ara yüze sahip olması ile birlikte program ücretsiz bir deneyim kazandırıyor. Sadece Premium paketler için ayrıca bir ücretlendirme talep ediliyor. Bunun yanı sıra tam tamına 18 dil seçeneğiyle oldukça büyük bir kitleye hitap ediyor.

Microsoft Office

Bilgisayar üzerinden yapacağınız MS Office çalışmalarınıza nazaran hem daha kolay hem daha akıcı bir şekilde, üstelik te fare ve klavye gerektirmeksizin keyifle uyum sağlayabileceğiniz bir program tam karşınızda. Tablo, formül, dip notlar, grafik ve resimler gibi MS Office bilgisayar üstü programdan tanıdık gelecek tüm özellikler artık dokunmatik ekranda sizlerle buluşuyor.
World, Power Point ve Excel’de hazırlayacağınız animasyon ve grafikler artık SmartArt ve şekil desteği sayesinde mükemmel bir deneyim yaşatacak sizlere. Tasarladığınız belgeleri daha sonrasında Bulut özelliği sayesinde Share Point ya da One Drive ile belgelerinize ulaşabileceksiniz.
Son olarak ev kullanıcılarının kullanabilmesi için bir Microsoft hesabından giriş yapması ve iş yeri amacı ile kullanacaklar için ise Office 365 aboneliğine sahip olmaları gerekmektedir.


OfficeSuite

Android işletim sistemi içerisinde kullanılabilecek ve Office programlarına tam anlamıyla hakim bir uygulama sizlere kendini tanıtıyor. İçeriğinde bulunan Excel, Word ve Power Point uygulamaları ile belgelerinizi her an her yerde düzenleyebilir, baştan yaratabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Uygulama, XLS, XLSM, XLSX, DOC, DOCM, COX, PPTİ PPTX, PPS, PPTM ve PPSX gibi seçenekleriyle tüm Microsoft formatlarına uygun olarak dizayn edilmiştir.
Program kullanıcılara açıldığından bu yana oldukça ilgi görmüş ve bugün 200 milyon gibi bir rakamdan bahsedilmektedir. Uygulama içerisinde 40’tan fazla dil seçeneği bulunmaktadır. Ayrıca içerisinde rahatlıkla kullanabileceğiniz 15 GB’lık depolama alanı da bulunmaktadır. Tüm dosyalarınızı güvenle paylaşabilir hatta şifrelendirme seçenekleri ile de güvenle muhafaza edebilirsiniz.

OfficeSuite: Word, Sheets, PDF
OfficeSuite: Word, Sheets, PDF

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments