Lenovo Vibe P1m Teknik Özellikleri ve Yorumlar

228

Lenovo Vibe P1m
600-800 Tl arasında bir akıllı telefona sahip olmak istiyorsanız ve yeni bir kullanıcıysanız size önerebileceğimiz en iyi cihazlardan birisi Lenovo Vibe P1m modeli diyebiliriz. İşletim sistemi olarak biraz düşük olabilir ama ilk kullanıcı olarak kullanışlı bir cihaz olarak seçebiliriz. Lenovo Vibe P1m modelinde yüksek özellikle göremeyebilirsiniz. Dediğimiz gibi Lenovo Vibe P1m satın alıyorsanız belirli özellikleri bulunan ve yeni bir kullanıcı olarak tavsiye edebiliriz.

Peki Lenovo Vibe P1m modelinin özellikleri nedir onları görelim

5 inçlik HD ekranı olan Lenovo VIBE P1m, 8 MP arka ve 5 MP selfie kamerası kullanıyor ve microSD desteği ile 32 GB’a kadar çıkarılabilir bir hafızaya sahip. Android Lollipop 5.1 işletim sistemi kullanan Lenovo VIBE P1m’nin 4G LTE desteği ve çift sim kart özelliği ön plana çıkıyor.
VIBE P1m, Nano Teknolojisi ile üretildi. VIBE P1m’nin ekranındaki özel Nano kaplaması zırh görevi görürken, yağmura ve su sıçramalarına karşı koruma sağlıyor. Cihaz 4000 mAh’lik uzun pil ömrüyle diğer cihazları da Yolda Şarj (On-The-Go) fonksiyonuyla şarj edebiliyor.
Lenovo Vibe P1m Kamera Özellikleri
Lenovo Vibe P1m modeli ön kamera 5 MP ve arka kamera olarak ise 8 MP gibi bir kamera kullanıyor. Kamera özellikleri arasında en belirgin özellikleri arasında Full Hd çekim yapabiliyor ve HDR özelliğine sahip olması diyebiliriz. Özellikle Full HD çekim yapabilmesi gayet iyi ve fiyat olarak tavsiye edilebilir.

Lenovo Vibe P1m Bağlantı Özellikleri
Lenovo Vibe P1m modeli fiyatı bakımından bağlantı özelliklerinde de gayet iyi diyebiliriz. Lenovo Vibe P1m modeli 4G bağlantını destekliyor yani 4G ile hızlı bir internet deneyimi yaşayabilirsiniz. Burada yaşayabileceğiniz sorunlardan biriside 3G olarak kullanımda görüntülü konuşma olmamasıdır. Yani şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapmak istiyorsanız bu maalesef olmayacaktır. Uygulama ile görüntülü konuşma yapabilirsiniz..

Lenovo Vibe P1m Batarya Özellikleri
Lenovo Vibe P1m modelinde 4000 mAh gücünde iyi bir bataryası bulunmaktadır. Buda sizin için uzun süreli bir kullanım sağlamaktadır. Tabi bu batarya süresi bekleme süresi,internet süresi ve görüşme süresi gibi durumları doğrudan etkilemektedir. Lenovo Vibe P1m batarya olarak diğer modellere göre daha iyi kullanım sunmaktadır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments