Android Alışveriş Uygulamaları

175

Android Alışveriş Uygulamaları
Hayatınıza yenilik katmak, yeni eşyalar, ürünler, kıyafetler ya da aklınıza ne geliyorsa bunları satın almak ve aynı zamanda sahip olduğunuz ürünleri satmak için internet üzerindeki güvenilir ve hızlı alışveriş sitelerine ihtiyaç duyarız. Bu sitelerin kolay ulaşımları olan uygulamalarını telefonlara indirebilir ve bir üyelik açarak en son tekliflerden ve indirimlerden anlık olarak haberdar olabilir ve bunu incelemeye alarak en kaliteli ürünleri en düşük fiyattan sahip olabilirsiniz. Türkiye üzerinde kullanılan en güvenilir ve belli bir kitle yakalamış markalaşmış uygulamaları sizlere tanıtmaya çalışacağız. Siz de bu uygulamalardan birini seçerek ticaret piyasasına atılabilir ve alışveriş keyfini bu uygulamalar aracılığı ile en doğru ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz.

GittiGidiyor

GittiGidiyor Türkiye’deki en çok kullanılan alışveriş uygulamalarından biridir. 2001 yılında hizmete açılmış ve o tarihten bu güne kadar halen ayakta kalabilmiş, şu zamanlarda da aktif olarak kullanılan bir sitedir. Son zamanlarda uygulama alanlarında da kendisini yer edinmeyi başarmış olan gittigidiyor ile her an yer yerde ürünlerinizin fotoğraflarını çekerek uygulama içerisindeki hesabınıza atabilirsiniz. Nerede olursanız olun anlık olarak satışa sunduğunuz ürünlere bakabilirsiniz. İhale usulü ile çalışmış olan bu sistemde satmak istediğiniz ürünler ile ilgili teklifleri kontrol edebilir ya da satın almak istediklerinize ayrıca teklif verebilirsiniz. Bu şekilde pek çok kullandığı bu sistemde güvenilir şekilde gezebilir ve aynı şekilde uygulama üzerinden işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

GittiGidiyor – Alışveriş Sitesi
GittiGidiyor – Alışveriş Sitesi

Hepsiburada

Türkiye’de neredeyse ilk diyebileceğimiz ve bir o kadar da açıldığı günden itibaren hızla yükseliş gösteren bir alışveriş sitesidir. Android telefonların gün yüzüne çıkması ile birlikte android dünyasına da giriş yapmış bir uygulamadır. Alışveriş sitesi 1998 yıllarında yeni yeni halka açılmasına rağmen 2011-13 yılları arasında Türkiye’de oldukça ilgi görmüştür. Hatta 2013 yılında ise yılın E-Ticaret Sitesi olarak seçilmiştir. Bu uygulama içerisinde aklınıza gelebilecek binlerce ürün bulabilirsiniz. Geniş kapsamlı bir arama yapabileceğiniz uygulama içerisinde alışverişlerinizi SSL sertifikası ile güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Buradan dilediğiniz ürünü bulabilir ve inceleyebilirsiniz. Ürünler hakkında yorumları okuyabilir, fotoğraflarına göz atabilirsiniz. Barkod okuma özelliği ile de kolaylıkla ürün bulabilirsiniz.

n11. com

Bu uygulama belki de pek çoğunuz için oldukça duyulmadık ve yeni bir uygulamadır. Ancak az önce bahsettiğimiz 2 uygulama kadar tüketici kitlesine ulaşmıştır. Uygulama her ne kadar yeni olsa da içerisinde aklınıza gelebilecek her türlü eşyayı bulabilirsiniz. Oldukça geniş bir kitleye hitap etmesi ile birlikte bir o kadar da güven problemini aşmış bir uygulamadır. Satın alacağınız ürünlerin parası en son siz onaylayana kadar karşı tarafa ulaşmıyor. Yani satıcı ile alıcı arasında köprü bağlarını iyi analiz eden ve bunu iyi şekilde yansıtan bir uygulama. Bir göz atabileceğiniz ya da deneme yapabileceğiniz bir alışveriş platformudur. Hızlı yükselmesi popülerlik bakımından kendini kanıtlar durumda.

n11 - Online Alışveriş
n11 - Online Alışveriş
Developer: n11
Price: Free

Markafoni

Tüketici kitleleri özellikle sık sık fırsat günleri yapan sitelere kendilerini atmaktadırlar. Alışveriş yapmayı seven ve sık takip edilen kullanıcı kitlesine sahip olan markafoni de bu uygulamalar arasında yerini hızlı bir şekilde almıştır. Uygulama içerisinde araştırıp incelemeyi isteyeceğiniz ürünlerin geniş bir kategori sıralaması mevcuttur. O an hangi ürüne yönelirseniz o ürünler hakkında en son gelişmeleri hızlı bir şekilde takip edebilirsiniz. Ürünleriniz hakkında anlık bilgi öğrenebilir, siparişlerinizi takip edebilir, kuponlarınız varsa da anlık indirimler yada kullanılan ürünlerde harcayabilirsiniz. Özellikle bu tarz uygulamaların sosyal paylaşma alanlarının olması düşündüğünüz ürünler üzerinde arkadaşlarınızın da fikirlerini alabiliyor olmanız sizlere ayrıca bir keyif ve kolaylık sunacaktır.

Trendyol

Kendisini oldukça iyi bir şekilde kanıtlamış bir alışveriş sitesidir. Alışveriş denilince aklınıza ilk olarak ev eşya gelmiyorsa ve daha çok moda ile ilgileniyorsanız bu uygulama oldukça çok işinize yarayacaktır. Kendine bakmayı seven giyime kuşama önem veren modayı seven ve takip eden kişiler için önemli bir yer edinmiş ve buna önem veren bir uygulama sizler için hayatınızda önemli bir yer tutacaktır. Uygulama içerisinde yapılan indirim günlerinden oldukça çok faydalanabilirsiniz. Uygulama yeni olmadığı için ve belli bir kitleyi yakaladığı için oldukça güvenilir bir alışveriş ortamı sunmaktadır. Kolayca alacağınız üyelikten kredi kartınızı onaylatabilir ve anlık alışverişlerinizi güvenli bir şekilde yaptırabilirsiniz. Ayrıca gelecek kampanyalardan da öncesinden haberdar olabilirsiniz.

Trendyol: Fashion & Trends
Trendyol: Fashion & Trends
Developer: Trendyol
Price: Free

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments