Çin Üzerinden Alışveriş Yapabileceğiniz Alışveriş Siteleri

528

Çin Üzerinden Alışveriş Yapabileceğiniz Alışveriş Siteleri
Son zamanların en büyük ticaret merkezi ve üreticisi haline gelen Çin, bu yolla dünya pazarında da hakim olmayı başarabilmiştir. Özellikle herhangi bir ürün alacağımız zaman bile ‘’Çin malı’’ tabiri artık hepimizin aklına kazınmıştır. Bu bakımdan Çin üzerindeki ticaret ağı da oldukça gelişmiştir. Özellikle diğer sitelere göre sipariş verdiğiniz ürünlerin binlerce kilometreden geliyor olmuş olsa da kargoların ücretsiz teslimi olması tüketicilerin yüzlerini daha çok güldürmekte ve tercih etmelerini bir o kadar avantajlı hale getirmektedir. Burada sizlere en güvenilir 5 ticaret sitesini tanıtmaya çalışacağız. Yasal olduğu kadar kendini kanıtlamış ve büyük bir tüketici kitlesini yakalamış olan bu sitelerde güvenilir bir şekilde ticaret yapabilirsiniz.

Aliexpress

Alışveriş kitleleri tarafından oldukça göz aşinası oldukları bir site olan aliexpress alışveriş sitesi, yurt dışından yaptığınız alışverişlerde bir aracı olarak sizlere güvenli bir köprü oluşturuyor. Alibaba.com sitesinin perakende olarak satış yaptığı bir uygulaması olarak faaliyet göstermektedir. Bu uygulama yıllardan bu yana göstermiş olduğu güvenli alışverişler sonucu kendini bir hayli kanıtlamış durumdadır. Özellikle ürün satın almak isteyen kişilerin karşıdan talep ettikleri ürünlerinin gelip gelmemesi ya da problemli olması sonucu gibi dolandırılmalara maruz kalmalarını önlemek amacı ile ürün hakkında itiraz edebilme süreci ve sonunda da para iadesi gibi seçenekler ile kendini göstermektedir. Satın alacağınız ürünler ise herhangi bir probleme takılmadıkları sürece 2-3 hafta gibi bir sürede adresinize ulaşacaktır.

AliExpress
AliExpress
Developer: Alibaba Mobile
Price: Free

Dealextreme

Hong Kong tabanlı bir ticaret sitesi özelliğini taşımakta olan dealextreme internet sitesi, geniş yelpazeli ürün satışı için ideal bir Çin alışveriş sitesidir. Çok uygun fiyatlarla satış yapan ve dünyanın her bir bölgesine sorunsuz şekilde ürün teslim ettiği için oldukça güvenilir siteler arasında yer almayı başarmıştır. Site aynı zamanda Paypal ile alışveriş yapmayı da desteklemektedir. Bu siteyi tercih etmek için nedenleriniz arasında, tüm dünya olmak üzere Türkiye’de dahil, verdiğiniz siparişler için hiç bir ek kargo ücreti ile karşılaşmıyor olmanızdır. 1 dolarlık ürün bile alsanız bu kural geçerlidir. Sipariş verdiğiniz ürünler için bir takip kodu elde edebiliyorsunuz ( 15 dolar ve üzeri için ). Ayrıca kargonuz 1-2-3 hafta içerisinde adresinize ulaşıyor.

DX
DX
Price: Free

Banggood

Banggood alışveriş sitesi uzakdoğu ticaret piyasasının en güvenilir alışveriş sitelerinden biridir. Ülkemizdeki hepsiburada alışveriş sitesine benzer bir konsepti bulunmaktadır. Her türlü ihtiyacınıza yönelik alışveriş yapabileceğiniz gibi aynı zamanda da elektronik eşya piyasasında liderliği oynayabilecek bir potansiyeli bulunmaktadır. Site güvenilirliğini yasal olması sayesinde almaktadır. Sipariş vereceğiniz ürünler ile ilgili olarak bozuk ya da orjinal ürünlerle karşılaşmayacağınız ve yüksek bir ihtimalle de memnun kalacağınızdan şüphe yok. Ancak yine de sipariş ettiğiniz ürün elinize ulaştığında herhangi bir şekilde bir durumdan şikayet eder ya da ürünü beğenmezseniz geri iade süreci işler ve bu da yaklaşık olarak 30 gün içerisinde geri bildirim olarak geri dönebilmektedir.

Banggood - Online Shopping
Banggood - Online Shopping
Developer: Banggood
Price: Free

Tradetang

Yurt dışı ticaret siteleri bakımından çok kullanılan ve özellikle toplu alımlarda liderliği oynayan bir sitedir. Bünyesinde bulundurduğu envaiçeşit ürünleri dilediğiniz gibi araştırabilir ve inceleyebilirsiniz. İsteğinize uygun ürünleri bularak sipariş verebilirsiniz. Siz sipariş verdikten yaklaşık olarak 10 gün gibi kısa bir sürede adresinize ulaşacağından emin olabilirsiniz.
Bu sitenin diğer sitelere oranla farklı bir özelliği de bulunmaktadır. Diğer sitelerde de ürünlerinizi istediğiniz miktarda ekebilirsiniz ancak tradetang isimli ticaret sitesinde ürünleri toptan ya da perakende olarak satışı da ayrıca destekleyebilmektedir. Bu tarz satış durumlarında kargo tamamıyla alıcı kısma ait olmaktadır. Bu sayede diğer sitelerden alabileceğiniz ürünleri daha ucuz bir fiyata satın alabilir ve rakiplerinize fark atabilirsiniz.

Online Shopping World
Online Shopping World
Developer: Cam-Technology
Price: Free

Gearbest

Çin kökenli bir alışveriş sitesidir. Genel olarak ürünlere bakabileceğiniz gibi daha çok hobi ve elektronik ürünler konusunda uğrak noktası haline gelmiştir. Sipariş vereceğiniz ürünler genel olarak 2 hafta ila 1 ay arasında bir teslim süresi bulunmaktadır. Ürünlerin bazen gümrüklere takılma durumlarına göre ortalama teslim süresi uzayabilmektedir. Pek çok sitede olduğu gibi burada da ürünleriniz hakkında şikayet gibi durumlarda geri bildirim yapabilir ve para iadesini almak için başvuru yapabilirsiniz. Sipariş ettiğiniz ürünlerle ilgili olarak kargo ücreti tamamıyla siteye aittir. Herhangi bir ek ücret sizden tahsil etmezler. En iyi siteler arasında biraz üzerine gölge düşüyor olsa da yasal bir alışveriş sitesi olduğundan güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments