Android Finans Uygulamaları

166

Android Finans Uygulamaları – Android Borsa Uygulamaları
Borsayla ilgilenmek hiçbir zaman kolay bir iş olmamıştır. Devamlı piyasaları takip etmek ve haberlere odaklanmak gereklidir. Bunun için telefon içi uygulamaların bizlerin yanında olması ve her merak ettiğimiz zamanda ve nerde olursak olalım devamlı takip etme imkanımızın olması gereklidir. Aşağıda saydığımız bazı borsa uygulamaları bulunmaktadır. Bu uygulamalar çok çeşitli olup sizlerin istediği detayda ya da sadelikte olanları kendinize göre ayırt etmeniz gerekecektir. Eğer ki bu işlerle yeni ilgili iseniz bir sanal borsa uygulaması ile kendinizi geliştirebilirsiniz. Telefonunuzun kaynağını çok tüketmeyecek kadar sade olan bu uygulamalarla ilgilenirken telefonunuzda diğer işlemleri de kolaylıkla halledebilirsiniz. Tek yapmanız gereken ücretsiz olan bu uygulamaları indirip kendinize göre olanı bulmaktır.

Mynet Finans Borsa Döviz Altın

Türkiyenin en çok tercih edilen finans uygulamasından biri olan mynet borsa finans uygulaması ile finans piyasalarını 7/24 takip edebilirsiniz. Bu uygulama ile hisse senetlerinizi anlık olarak takip edebilir parite oranlarına göre anlık işlemler yapabilir canlı borsayı, dünya borsa endekslerini, altın ve döviz piyasaları ile ilgili grafik ve işlem yorumlarını okuyabilirsiniz. Günlük olarak işlem gören hisseleri, yüzde değerlerini, en çok kazanan kişileri, en çok revaçta olan ya da kaybeden hisse senetlerinin takibini yapabilirsiniz. Borsa ile alakalı gündem gelişmelerini takip edebilir, yapılan yorumları okuyabilir, ekonomik takvime bakarak ne zaman ne olabileceği hakkında fikir yürütebilir buna göre bir sonraki işlemleriniz hakkında fikir yürütebilirsiniz.

Mynet Finans Borsa Döviz Altın
Mynet Finans Borsa Döviz Altın
Developer: Mynet
Price: Free

Döviz ve Altın

Eğer altın ve döviz piyasalarıyla ilgileniyorsanız, güncel ve sürekli kendini yenileyen aktif bir telefon uygulamasına ihtiyaç duyabilirsiniz. Anlık olarak sizi bilgilendiren ve isteğe göre size bildirim sağlayacak uygulamalardan birisi olan Döviz ve Altın uygulaması ile paranız her zaman takip altında olacak. Tüm  döviz piyasasını buradan takip edebileceğiniz, anlık düşüş ya da yükselişleri görebileceğiniz, gerektiğinde kar ve zararlarınızı hesaplayabileceğiniz, döviz çeviricisi de dahil olmak üzere işinize yarayabilecek alternatif uygulamalardan bir tanesidir. Grafik olarak gösterimi de olan uygulamada ne zaman ne kadar yükseldiğini ya da alçaldığını görerek analiz edebilirsiniz. Hisse senetleri ile ilgili de bilgi içeren uygulamada hangi türleri takip ediyorsanız bir tıkla indirebilirsiniz.

Döviz ve Altın Kurları
Döviz ve Altın Kurları
Developer: yazilimhanem
Price: Free

ZBorsa (Ziraat Yatırım Borsa)

Ziraat borsa uygulaması ile görebileceğiniz tüm uygulamaların yanında daha detaylı ve güvenilir içerikleriyle karşınızda. Hangi piyasayı takip ediyorsanız edin sayısal değer olarak grafik olarak her şekilde analizinizi yapabilirsiniz. Hisse senetlerindeki alım oranlarını hangi fiyattan piyasada olduklarını inişleri ya da çıkışlarını buradan takip edebilirsiniz. Her bir hisse senedi ile ilgili her türlü detayı bu uygulama içerisinde bulabilirsiniz. BIST piyasasına hakim olabilirsiniz. Sadece piyasaların sayısal değerlerine değil, ekonomi haberlerine de buradan ulaşabilirsiniz. Araştırma raporlarını inceleyebilirsiniz. Mum grafiği ile günün hangi saatlerinde nasıl bir ivme göstermiş yeni ekonomi haberlerine göre nasıl bir yol izlemiş geçmişe dönük grafik bilgileri ile aylık değer fikri üzerine çalışmalar yapabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments