Android İçin En İyi Futbol Oyunları

131

Android İçin En İyi Futbol Oyunları – Android Futbol Oyunları
Çok iyi bir futbolcu olduğunuza emin iseniz, gerçekte gördüğünüz takımların liderlik yollarında nelerle karşılaştığını görüyor ve kendinize göre daha iyisini yapabilirim diyorsanız işte size bir fırsat. Şu an Google Play’den en çok indirilen ve Google Play’in en yüksek puanlama sıralamalarına sahip uygulamalarından birini seç ve hemen oyun heyecanını yaşamaya başla. Hangi takım olursa olsun ne kadar iyi yıldızlara sahip olursa olsun, eğer ki iyi bir koça sahip değil ise hepsi birer çöptür. Sen onları en iyi yapmak için bu yolculuğa çıkabilirsin. Zoru başarabilir en temelden oyuncular alıp onları yetiştirebilir ya da yıldız yapabilirsin. Piyasayı iyi takip eden ve gözü açık olan zirveyi görmesi uzun sürmeyecektir.

Top Football Manager

Gerçekten iyi bir koç olduğunuza inanıyorsanız benzersiz rakiplerle kendinizi sınamanız için harika bir fırsat işte burada. Yapacağınız üst düzey analizlerle takımınızı oluşturun. Size karşı güç birliği içerisine girmiş olan diğer takımlara karşı futbol gücünüzü ortaya dökün. Yeni gençleri araştırın onları bünyenize katın ve yeni yıldızlar çıkartın ortaya. Stratejik zekanızı kullanın ve liglerde en iyisi olmak için rakiplerinizi tek tek elemek için iyi tekliflerle en iyi oyuncuları tek bir çatı altında toplamaya çalışın. EN iyi ve güçlü bir koç olduğunuzu herkese kanıtlayın. Gerektiğinde arkadaşlarınızı çağırın onlarla fikir alışverişi yapın en iyisini bulmak için en iyiyi oynayın. Bu şekilde hayalinizdeki koçluk rüyasını ortaya çıkarın.

Top Football Manager 2024
Top Football Manager 2024

Dünya Futbol Futbol Lig

Tam bir futbol bağımlısı iseniz, futbolsuz hayat olmaz diyenlerden iseniz, var olan gerçek futbol takım koçlarına bakarak daha iyilerini yapabileceğinize inanıyorsanız hemen oyunu yükleyip takım koçluğunun iplerini ellerinize alabilirsiniz. Birbirinden farklı takımlar, farklı stratejiler, farklı oyun anlayışları ile hem eğlenebileceğiniz hem de kendinizi geliştirebileceğiniz harika bir oyun sizlerle. Sadece futbol, futbol demek değildir diyenlerdenseniz, bir takım oyunu ve strateji bağımlısı iseniz rakiplerinizi elemeniz için ve kendi hakimiyetinizi kurmanız için size verilen bir fırsat. Hemen oyunu yükleyin ve ilk aşamalardan başlayın. Oyun piyasasını inceleyin, diğer oyuncuların kadrolarını ve stratejilerini öğrenin. Onların silahları ile onları vurun. Zirve hakimiyetlerini devirin ve lider siz olun.

Fußball-Liga-Spiele offline
Fußball-Liga-Spiele offline

Dünya Süper Lig

Futbol takımları hiç bu kadar görkemli ve harika futbol oynayamadılar, gerçek koçlarını tanımadan önce. O koçlar bir yerlerde fırsatın ayağına gelmesini bekleyene dek, futbol takımları gerçekten futbol oynayabildiklerini düşünemediler… Hemen oyunu yükleyin ve seçtiğiniz takımın başına onlara koçluk yapabilmek için atılın. Gerçek bir futbol keyfini bu oyun ile tadın. Hem görüntü kalitesi hem de gerçekçi grafiksel desteği ile bir oturdunuz mu başından kalkamayacağınız harika bir futbol deneyimi burada sizleri bekliyor olacak. ”Bir koçluk yapmak ne kadar zor olabilir ki?” diyen rakiplerinize taş çıkartın. Kısa zamanda bilginizi ve tecrübenizi kullanarak rakiplerinizi sollayın ve zirvenin yollarında rakiplerinizi çamura atın. Kimin güçlü olduğunu onlara gösterin.

Liga der Welt
Liga der Welt
Developer: mobirix
Price: Free

Dream League Soccer 2018

Gerçek bir futbol severin her zaman hayalinde vardır bir takımın gerçek bir lideri olmak. Sadece onun kuralları ve stratejileri ile yönetmek. Bu uygulamada bir takım inşa etmen için sana bir fırsat. Hemen oyunu yükleyerek kurduğun hayallerin yapı taşlarını atabilirsin. Birbirinden farklı takımları tek tek araştırmakla işe koyulabilirsin mesela. Acemi takımlara taş çıkartarak, onların yıldız oyuncularına güzel teklifler sunarak kendi takımına getirtebilirsin. Stratejik kararlarında önemli kararlar verebilir ve kimsenin göremediği oyuncuları yıldız yapabilirsin bu ücretsiz oyun ile birlikte. Bu futbol uygulaması ücretsiz bir oyun olsa da uygulama içi bazı özellikleri google play aracılığı ile satın alabilirsiniz. Pro oyuncu olabilir ve tam gaz heyecanına odaklanabilirsiniz.

Dream League Soccer
Dream League Soccer
Developer: Unknown
Price: To be announced

Soccer Manager 2018

2017 – 2018 sezonuna hazır mısınız? İşte yeni gelen özellikleri ile güncel ve en yeni takım çalışmaları yer alan bu uygulamada futbol aşkına doyamayacaksınız. Futbol liglerinin ve takımlarının 2018 son hali ile oynama heyecanını yaşa. Takımlarının kaptanı ol iyi ve yerinde iş teklifleri sun. Yıldız oyuncuların bile akıllarını başlarından al. Rakiplerine karşı güzel maç taktiklerini geliştir. Onlarla maça çık. Maç esnasında telefonundan takımını izle. Onlara hakim ol ve aynı zamanda eksiklerini gör. Bu sayede diğer futbol koçları üzerinde bir hakimiyet kurmayı başar. Aynı zamanda ligler arasında en iyisi olmak için iyi de bir avcı olmalısın. Çetin savaşları seviyorsan bu oyun tam sana göre.

Soccer Manager 2018
Soccer Manager 2018
Developer: Soccer Manager Ltd
Price: Free+

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments