Android Canli Skor Uygulamaları

380

Android Canli Skor Uygulamaları
Artık iddaa bayilerinden ya da bilgisayarlardan maçları takip etmek ve detaylı istatistiklere bakma devri bitti. Android tabanlı telefonlarda bulunan canlı skor uygulamaları sayesinde nerede olursanız olun futbol dünyası ile ilgili her şey cebinizde olacak. Sadece futbol olarak değil, genel bazda 20-30 tane diğer spor dallarından da haberdar olabileceksiniz. Artık sadece anlık skor durumları ya da maç içi karşılaşılan olaylar her site ve uygulamada bulunabileceğinden, farklılık olarak bazı uygulamalarda ek takım istatistikleri, özel analizler, uzman kişiler tarafından yorumlanan maçlar, tahmin verileri, oyuncuların ”en”leri gibi farklı özellikleri bulunan uygulamalarda bulunmaktadır. Gerçekten de bir futbol aşığı iseniz bu uygulamalardan biri sizin işinize oldukça çok yarayacaktır.

365Scores Canlı Skor

Futbol adına her şey artık telefonunuzda. Oynadığınız ya da tuttuğunuz takımların oynadığı maçlarda her an her dakikada neler olduğuna dair bilgileri bu uygulama içerisinde bulabilirsiniz. Canlı skor özelliği sayesinde, o an o maçta kaçıncı dakikada hangi oyuncu hangi kartı görmüş, oyundaki istatiktik durumları, ansızın gelen penaltılar gibi gelişen tüm olayları telefonunuzdan takip edebilirsiniz. Sadece futbol değil aynı anda 10 farklı spor dalına hakim olabilirsiniz. Uygulamanın güzel özelliklerinden biri ise istediğiniz takım hakkında istediğiniz bilgileri bildirim olarak alabilmenizdir. İster maç içerisindeki önemli anlardan biri olsun, ister maç öncesi açıklanan kadrolar olsun, son dakika gelişen bütün olayların ya da haberlerin bildirim olarak sana iletilsin.

365Scores: Live Ticker
365Scores: Live Ticker
Developer: 365Scores LTD
Price: Free

SofaScore Canlı Skor Sonuçları

Hayatı futbol olanlar için, her an futbol maçları ya da diğer spor dalları ile ilgilenenler bu uygulama sayesinde her an her gelişmeden haberdar olabilecek. Futbol maçları öncesi belirlenen kadrolardan tutun, anlık gelişen haberler, değişiklikler, maç saati ve günü, maçın oynandığı sırada gelişen sarı,kırmızı kart, penaltı gibi durumları bildirim halinde alabilecek ve oynanan maçlara artık daha çok hakim olabileceksiniz. Toplamda 20’den fazla spor dalını içeren uygulamada, istediğiniz her alan hakkında geniş bilgiye sahip olabileceksiniz. Tamamıyla ücretsiz olan uygulama dünya genelinde en çok indirme sayısına sahip uygulamalar arasında yer almaktadır. Siz de tek yapmanız gereken google play marketinden uygulamayı indirip denemek olacaktır.

Sofascore: Fussball Ergebnisse
Sofascore: Fussball Ergebnisse

FlashScore Türkiye

Arayıp ta bulabileceğiniz, aklınıza gelen her detay ile birlikte canlı maç skorları uygulamalarından biridir. Futbol ve diğer 20 yi aşkın spor dalından birini takip etmek ve her an her yerde bunu başarabilmek artık çok kolay. Artık spor dünyasında ne zaman ne olmuş sorularını bırakıp her an her şeyden haberdar olabilecek ve artık hiç bir şeyi gözünüzden kaçırmayacaksınız. Canlı skor uygulamalarından biri olmakla beraber takip etmek istediğiniz takımın maç öncesi, anı ve sonrasında neler yaşandığı neler olduğu hakkında oldukça geniş kapsamlı bir bilgi platformudur. Uygulama tamamen ücretsizdir. Diğer cihazlarınızdan da senkronizasyon özelliği sayesinde aynı şekilde giriş yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken uygulamayı indirip bir kullanıcı hesabı ile giriş yapmak olacak.

Flashscore Türkiye
Flashscore Türkiye
Developer: FlashScore Turkey
Price: To be announced

Spor Arena

Diğer uygulamalardan farklı olarak kendini sürekli güncel tutan ve kullanıcı yorumlarına göre kendisini devamlı geliştiren aktif bir uygulamadır. Kullanıcıların istek ve şikayetlerine kayıtsız kalmayan ve ihtiyaçlara göre kendini yenileyen bu uygulamada canlı skor başlığı adı altında aradığınız pek çok özelliği bulabileceksiniz. Haftalık oynanacak maçların listesi, maçlar sonrası röportajlar, transfer haberleri, günlük diğer spor haberleri gibi tek bir uygulama adı altında ihtiyacınız olan şeylere ulaşabileceksiniz. Geriye kalan maç fikstürleri, canlı oynanan maç içerisinde bulunan takımların istatistikleri, takımların geçmişe dönük maçları ve analizleri gibi geriye kalan ve tüm uygulamalarda olmazsa olmaz derecesinde bulunan özellikleriyle sizlerin kullanım deneyimlerine sunulmuştur. Tamamıyla ücretsiz bir uygulamadır.

Skor Adam

Gerçek bir futbol seven her zaman her haberin anında cebinde olmasını tercih eder. Bunun için pek çok uygulama var ancak sadece bununla yetinmeyip kullanıcıların isteklerine ve ihtiyaçlarına göre daha geniş kapsamlı bilgi içeriğine sahip olması tercih edilme ihtimalini de arttıracaktır. İddaa tahminleri, takımların karşılıklı oynadıkları maçlarda ve deplasman maçlarındaki istatistikleri, tüm maçların sezonlar helinde genel istatistik verileri, takımların iç sahada ya da dış sahada toplam atılan ya da yenilen gol sayıları ve bunların ortalama değerleri, fikstür,oyuncuların asist ya da gol krallığı gibi diğer bilgilerin sunulması yani bir futboldan daha fazlası olacak şekilde geniş kapsamlı maç detayları bu uygulamada sunulmaktadır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments