Android için Bankacılık Uygulamaları

159

Android Bankacılık Uygulamaları – Android Bankacılık Programları

Ödeme işlemlerimizde öncelikle hayatımıza kredi kartları girdi. Bu kartlar sayesinde tüm alışveriş merkezlerinde ödeme işlemlerimizi gerçekleştirdik. Sonra bankaların, bankacılık uygulamaları çıktı. Bu sayede sadece normal ödemeler değil tek bir merkezden bir çok yere ulaşabilecek ödemelerin önü açılmış oldu. Bu gün kullanılan bu uygulamalar ile sadece banka ile ilgili işlemlerini yapmanızın yanı sıra diğer parasal işlemlerinizi de görebilir hale geldiniz. Bir nevi parmak izi haline geldi. Dahası da ilerleyen günlerde gelecek ve bizi şaşırtacak gibi duruyor olsa da bu uygulamaları indirerek hayatınızı her konuda kolaylaştırabilirsiniz. Vakit nakittir diye boşuna dememişler. Şube ile ilgili işlemlerinizi olduğunuz yerden daha rahatlıkla yapabilir ve böylece gereksiz işlemlerden uzak durmuş olursunuz.

İş Bankası

İş cep ile hayata 1-0 önde başlamak senin elinde. Hem hızlı hem kolay hem de güvenilir bankacılık hizmetini hemen indirip kullanmaya başla hem işlerin hızlı olsun hem zamanın cebinde kalsın. Zaten iş bankası müşterisi iseniz kolay ama değilseniz de uygulama içerisinden daha fazla kısmına tıklayarak ”Anında Müşteri” seçeneği sayesinde şubeye ihtiyaç duymaksızın müşteri olabilirsiniz. İstediğiniz her an kredi almak artık çok kolay. Hemen bir başvuru yapabilir uygulama üzerinden ve onaylandığında anında vadesiz hesap ile size aktarılabilir. Borsa ile uğraşıyorsanız işlem verilerini takip edebilir ve senet alım satımını gerçekleştirebilirsiniz. Çek ve senet işlemlerini yapabilir kartlarınız ile ilgili ayarlamaları yine şubeye ihtiyaç duymadan tek tık ile halledebilirsiniz.

Garanti Bankası

Garanti cep uygulaması ile internetten ya da şubeden yapabileceğiniz her işlem ayağınıza gelir. Sadece bankacılık işlemleri değil bunun yanında e-devletten de yapabileceğiniz pek çok işlemi uygulama sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Mobil ve sanal ödeme bankanız sayesinde size gelmiş olan tüm borç tahsilatlarını yapabilirsiniz, trafik ya da vergi borçlarını bu uygulama üzerinden ödemesini gerçekleştirebilirsiniz. Elektrik doğal gaz faturalarınızdan tutun, üniversite harç işlemlerine, sgk ödemelerine, tl/paket yüklemesine, kredi kart işlemlerinize kadar aklınıza gelebilecek pek çok şeyi tek bir uygulama üzerinden halledebilirsiniz. Tüm hesaplarınıza bakabilir, para akışını ve hesaplarını inceleyebilir, hatta yönlendirebilirsiniz. Geçmiş borçlarınızın hesap kaydını çıkartabilir güvenli bir şekilde hiç şüphe duymaksızın uygulama ile işlerinizi halledebilirsiniz.

Garanti BBVA Mobile
Garanti BBVA Mobile

Vakıfbank
Vakıf bank uygulaması sayesinde şubeler ayağınıza gelsin. Telefon üzerinden yapacağınız her işlem anında ve vakit kaybetmeden olsun böylece siz de zamandan tasarruf edin. Uygulama içerisinde normal bankacılık işlemlerinizden hemen hemen hepsini görebilirsiniz. Paranız ile anında bir yatırım yapabilir hisse senetlei üzerinden işlemleri halledebilirsiniz. Hem hızlı hem de ek işlem gerektirmeden kolay olur. Gerek fatura işlemleriniz gerek vade ya da vadesiz hesap açma işlemlerinizi buradan görebilir kart ile ilgili açma ya da kapatma, limit yükseltme, hesap işlemleri ve hareketleri, para çekme ya da yükleme, farklı hesaplara uygulamanız aracılığıyla para transferleri gibi işlerinizi hemen hemen ihtiyacınıza yönelik her detayın düşünüldüğü bir platformda yapabilirsiniz.

Akbank

Akbank mobil uygulaması ile tüm bankacılık işlemleriniz elinizin altında olsun. Olduğunuz yerden tüm finansal işlerinizi yürütün. Her nerede olursanız olun zaman kaybetmeden hızlı ve anlık olarak işlemlerinizi halledebilirsiniz. Uygulama sayesinde yatırım ya da ödeme işlerinizi yapabilir döviz kurlarına göre alım satımlar gerçekleştirebilirsiniz. Banka ve kredi işlemlerinizi buradan halledebilirsiniz. Yeni kart çıkartma ya da olan kartınız ile ilgili limit yükseltme, onaylama ya da başvuruları halledebilirsiniz. Hesaplar arası para transferi yapabilirsiniz. Faturalarınızı, ödemelerinizi ya da para yükleme işlemlerini yapabilirsiniz. Bu uygulama ile pos cihazlarında da bir kolaylık sağlayabilirsiniz. Akıllı NFC özelliği sayesinde pos cihazlarında artık karta ihtiyaç duymadan ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Artık her şey daha kolay olacak.

Akbank
Akbank
Developer: AKBANK
Price: Free

Finansbank

Finansbank uygulaması ile bankacılık işlemleriniz artık daha kolay ve güvenli olacak. Atm ve banka ile ilgili göreceğiniz işlerinizi uygulama sayesinde bir tık ile halledebilir ve boşa harcayacağınız zamanınız da cebinizde kalmış olur. Uygulama sayesinde hesaplarınızı görüntüleyebilir ve bakiye sorgulatma yapabilirsiniz. Kredi kartı ödeme, çekim işlemleri ve ekstrem hesaplarını çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla ilgili yatırım, ödeme gibi işlemleri yapabilir ayrıca vadeli ya da vadesiz hesap açabilirsiniz. Kartlarla ilgili olarak ta kredi kartlarının limitleri ile ilgili güncellemeleri ayarlayabilir ve ek kart ya da sanal kart gibi kart başvurularını da buradan kolaylıkla zaman kaybetmeden sıra beklemeden yapabilirsiniz. Finansbank uygulamasını kullanın böylece vaktiniz size kalsın

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments