Telpa Teknik Servis İletişim Numaraları

2456

Telpa Teknik Servis İletişim Numaraları
General Mobile modelleri üreticisi olarak Telpa firması ilgilenmektedir. Üretici ve Teknik Servis olarak General Mobile cihazlarda Telpa bakmaktadır. Telpa olarak ise General Mobile serisi cihazlar satışı yapılmaktadır. Fiyat ve performans olarak iyi cihazlar diyebiliriz ama birçok cihaz gibi General Mobile cihazlarında eksik yanları ve kronik hataları bulunmaktadır.
Telpa sadece General Mobile cihazlar üzerinden Teknik Servis desteği vermektedir. Servise giden bir cihazınız varsa yada cihazınızda oluşan bir sorun için Telpa Teknik Servisine göndermek istiyorsanız vereceğimiz bilgiler işinize yarayacaktır..
İlk olarak Garanti kapsamında olan bir cihazınız olsun yada olmasın daha iyi bir servis almak istiyorsanız mutlaka teknik servise yollayınız.

Telpa Teknik Servis Adresi

Profilo AVM Beşinci Yıl Sok. No.1/D Mecidiyeköy – Istanbul adresi olarak MNG yada Yurtiçi kargo olarak ücretsiz gönderi yapabilirsiniz. en geç 2 gün sonra servise cihazınız girecektir ve vereceğiniz iletişim numarası üzerinden mesajı gelecektir. Daha sonra ise ücretli bir işlem yapılacak ise aşağıdaki gibi ücretleri yazmaktadır. Telpa Teknik Servis Ücretleri ise sitesi üzerinden incelenebilir ve sizde bakabilirsiniz. Tabi sadece bir adres yok birçok Teknik Servis bulunmaktadır. Buradan diğer teknik servislere ulaşabilirsiniz.

Daha sonra ise giden cihazınızı site üzerinden durumunu kontrol edebilir ve ücretli bir durum varsa iletişim numarası üzerinden mutlaka haber ederek tamir işlemini gerçekleştireceklerdir. Aynı şekilde sadece Telpa ile görüşmek istiyorsanız Profilo AVM Beşinci Yıl Sok. No:1/D Mecidiyeköy – İstanbul ve (0850 955 15 15) numaralı numara üzerinden ulaşabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments