Vatan Bilgisayar Fibabanka Cep Telefonu Kredisi

1173

Vatan Bilgisayar üzerinden taksitli Cep Telefonu nasıl alınır yada neler yapmamız gerekmektedir onu görelim.. Vatan Bilgisayardan Fibabank üzerinden taksitli cep telefonu almak için VATAN TC numaranızı yazınız ve 3422 nolu numaraya gönderiniz. Kısa süre sonra size bir kısa mesaj gelecektir. Kısa Mesajdan gelen onaydan sonra ise cihaz tanımlama işleminiz sisteme düşecektir ve istediğiniz cihazı Vatan Bilgisayar çalışanından teslim alabilirsiniz. Eğer olumsuz bir mesaj gelirse örnek olarak aşağıdaki gibi gelecektir.

Değerli müşterimiz, yapmis olduğunuz ihtiyaç kredisi başvurunuzu bankamız politikalarimiz gereği maalesef şu an için olumlu değerlendiremiyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 4448888

Not : Kampanya 19 – 26 Aralık tarihleri arasında tüm mağazalarımızda geçerlidir. Bir müşteri 1 telefon alabilir. Fibabanka, kredileri serbestçe değerlendirme ve kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Subscribe
Bildir
guest

7 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ali

ya ben geçen gittim vatan a bir tane iphone x 256 gb istedim mesaj attık red geldi. benim bütün bankalara borcum var ama fibabanka hiç borcum yok hesabım da yok niye acaba vermediler. sizin tanıdığınız yokmu aracı soksak bana taksitle telefon alsak.

Pelin

Note 5 satın aldım 10 taksit

sinan

İphone 8 aldım harika kampanya gerçekten

hasan

Teşekkürler bilginiz için

Hüseyin

İphone 7 Plus aldım fiyat gayet iyi ve peşin fiyatına 10 taksit olmasıda güzel..

Pelin

Olumlu yanıt mı aldınız ? Yoksa normal gidip aldınız mı telefonu