Samsung Galaxy J7 Core Radyo Var mı?

1320

amsung Galaxy J7 Core SM-J701F Teknik Özellikleri
Bildiğiniz gibi Samsung firması J serisi cihazlarda sürekli bi üretimde ve yeni cihazı ise Galaxy J7 Core modeli ile karşımıza geldi. J7 2015 modelinin üretimi bittikten sonra yeni güncelleme alacak şekilde Galaxy J7 Core modelini karşımıza getirdi ve düşük bir maliyetle sahip olabilirsiniz. 1000-1100 TL arasında satın alabileceğiniz Galaxy J7 Core modelinin özellikleri ise yeni kullanıcı için gayet iyi diyebiliriz. Özellike Android 7.0 ile gelmesi ve yeni arayüze sahip olması gayet iyi diyebiliriz.
– Samsung Exynos 7 Octa 7870 Chipset, Octa-Core 1.6 GHz ARM Cortex-A53 işlemci kullanıyor. GPU olarak ise Mali-T830 MP1 ve 700 Mhz hızı ile karşımıza geliyor. Ram miktarı ise 2 GB olan cihazda 16 GB hafıza bulunuyor. Tabi keşke 32 GB olsa diyecek olan birçok kullanıcıları bulabilirsiniz.
– Kamera olarak ise standart olarak bir kamera olan 13 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera bulunuyor. Genel olarak ise bir segmentte cihazlarda olan kamera standartları bulunuyor. Video kalitesi olarak ise 1080p (Full HD) video kalitesi ve 30 fps değeri bulunuyor.

– Samsung cihazlarda ise diğer markalara göre biraz daha iyi batarya değerleri bulununabiliyor yani J7 Core modelinde 3000 mAh batarya bulunuyor. Özellikle son güncelleme ile bu cihazda kullanım süreniz daha iyi olacaktır.
– Galaxy J7 Core modeli işletim sistemi olarak Android 7.0 (Nougat) sistemi yüklü geliyor. Yani Android 7.0 (Nougat) ile kullanıcılar yeni arayüze sahip oluyor ve yeni kullanıma alışmış oluyor.
– Bağlantı olarak ise USB 2.0 ve Bluetooth Versiyonu olarak 4.1 geliyor. Aynı zamanda eski özellikleri olan Wi-Fi DirectWi-Fi Hotspot gibi özellikleride cihazda geliyor.
Samsung Galaxy J7 Core Radyo Var mı
Samsung Galaxy J7 Core SM-J701F modelinde diğer yeni çıkan modellerde olduğu gibi FM Radyo özelliği mevcut yani internet bağlantısı olmadan Samsung Galaxy J7 Core SM-J701F cihazınız ile Radyo dinleyebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments