Instagram Hesabı Nasıl Açılır

322

Instagram Nedir

Instagram son zamanlarda en çok kullanılan Sosyal medya hesaplarından biridir. Son satın alma olarak Facebook tarafından satın alınan Instagram kullanım ve yeni hesap açma adına daha kolaya yapabilir ve sizde Instagram hesabınızı açabilirsiniz. Peki akıllı telefonunuzdan yada tabletinizden Instagram hesabınızı nasıl açabilir ve kullanabilirsiniz onları görelim.

Instagram hesabınızı ister bilgisayarınızdan, istersenizde akıllı telefonlarınız üzerinden ücretsiz olarak hesabınızı açabilirsiniz. Bu işlem için ilk olarak akıllı telefonunuz üzerinden anlatmak istiyoruz.

Instagram Hesabı Nasıl Açılır – Instagram Hesabı Açmak

1- Akıllı telefonunuza ( İOS – Android ) işletim sisteminize göre uygulamanızı indirmeniz gerekmektedir.
2- Uygulamayı Android için Google Play, İOS cihazlar için App Store üzerinden uygulamayı cihazınıza indiriniz.

3- Daha sonra ise cihazınızdan uygulamayı açınız ve üye olma işlemlerine başlayınız.

Instagram
Instagram
Developer: Instagram
Price: Free

‎Instagram
‎Instagram
Developer: Instagram, Inc.
Price: Free+


Üyelik işlemi için uygulamanızı cihazınız üzerinden açınız. Eğer farklı bir hesabınız varsa Telefon veya E-Posta olarak hesabınızı oluşturabilirsiniz. Burada size yeni hesap açabilmeniz için cep telefonu numarasına yada mail adresine ihtiyacınız olacaktır. Bu işlemleri yaptıysanız telefon numaranızı yada mail adresinizi yazarak kayıt işlemini yapabilirsiniz. İsim olarak ise yani kullanıcı adınızı yazınız ve son olarak güvenilir bir şifre oluşturmalısınız. Bu işlemlerden sonra verdiğiniz bilgiye göre telefon numaranıza onay kodu yada mail adresinize onay linki gelecektir. Burada en güvenilir işlem ise Cep Telefonu üzerinden yapılan işlemdir. Eğer hesabınızın çalınma yada şifre değiştirme işlemlerinde Cep Telefonu üzerinden onay kodu göndermesidir.

Güçlü Şifreler Oluşturmak
Özellikle sosyal medyayı çok fazla kullanıyorsanız mutlaka hesaplarınız için güçlü şifreler oluşturmalısınız. Bu şifreleri nasıl oluşturabilirsiniz.
– Şifrelerinizde mutlaka farklı karakterler kullanınız..
– Doğrum tarihi, anne – baba adı, çok kullandığınız bilgilerinizi şifreniz olarak kullanmayınız.
– Mümkünse mutlaka cep telefonu onaylı olmasına dikkat ediniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments