General Mobile GM 8 Görüntülü Konuşma Var mı?

7085

General Mobile GM 8 Teknik Özellikleri
2017 ve 2018 yılının ekran trendi haline gelen 18:9 orana sahip panelin kullanıldığı GM8, 5.7 inç büyüklüğünde ve 1440 x 720p çözünürlüğünde ekrana sahip. Ekran, Gorilla Glass 3 cam ile korunuyor.
Qualcomm’un 1.4 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli Snapdragon 435 işlemcisinden gücünü alan General Mobile GM 8, Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle beraber geliyor ve 2 sene boyunca en güncel Android sürümünün güncellenme garantisi de kullanıcılara veriliyor.
5 GHz WiFi ağlarına bağlanabilen ve 150 Mbps yükleme imkanı sunan Cat 7 seviyesinde LTE modem ile beraber gelen GM 8, ayrıca FM Radyo desteğine de sahip.
Ön tarafta LED flaşla desteklenen 13 Megapiksel çözünürlüğünde F/2.2 diyafram değerine sahip kamera ile gelen General Mobile GM 8, arka tarafta ise bu sefer çift LED flaşla desteklenen ve yine 13 Megapiksel çözünürlüğündeki F/2.0 diyafram değerine sahip kamera ile geliyor.

GM 8 Görüntülü Konuşma – GM 8 Görüntülü Arama

General Mobile GM 8 ile görüntülü konuşma yapmak isteyenler arama ile görüntülü konuşma yapamıyor yani şebeke üzerinden görüntülü arama yok.. General Mobile GM 8 ile görüntülü konuşma yapmak istiyorsanız 3. parti uygulamaları tercih etmeniz gerekmektedir. Bizde sizler için görüntülü konuşma yapmak isterseniz aşağıdaki bazı uygulamaları yada en çok kullanılan uygulamaları seçtik.

1- WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger, Android ve diğer akıllı telefonlarda kullanılabilen bir mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, arkadaş ve ailenizle mesajlaşabilmeniz veya onları arayabilmeniz için telefonunuzun İnternet bağlantısını (4G/3G/2G/EDGE veya mümkün olduğunda Wi-Fi) kullanır. Mesaj, sesli arama, fotoğraf, video, belge ve Sesli Mesaj gönderip alabilmek için SMS’ten WhatsApp’a geçiş yapın.
Özellike Facebook satın almasından sonra büyük gelişmeler ile kullanıcılarına sunuldu. Tabi uygulamanın karşı tarafdada yüklü olması gerekmektedir.

Messenger
Messenger
Price: Free

2- Tango Mesaj, Ses & Görüntü

Ücretsiz sesli ve görüntülü aramalar yapın. Ücretsiz metin mesajları gönderin ve fotoğraf, video ve durum güncellemeleri paylaşın. Uzaktan ve yakından yeni arkadaşlar edinmek için profil kartları arasında geçiş yapın ya da öne çıkan görüşmelerden birine katılın. 300 milyonunun üzerinde kişi, yakınlarında bulunan ve dünyanın farklı noktalarındaki insanlarla bağlantı kurmak için Tango kullanıyor. Tabi uygulamanın karşı tarafdada yüklü olması gerekmektedir.

Tango - Canlı Yayın & Sohbet
Tango - Canlı Yayın & Sohbet
Developer: Tango
Price: Free

3- Viber Messenger

Viber, internet bağlantısı aracılığıyla (Wi-Fi veya mobil veri*) dünyadaki herhangi biriyle bağlantı kurmanı sağlayan ücretsiz bir messenger uygulamasıdır. Viber messenger ile arkadaşlarına ve ailene mesaj gönder.
Havalı çıkartmalar ve emojilerle kendini ifade et, fotoğraf ve video paylaş. Ücretsiz messenger, ister sesli arama ister arkadaşlarınla canlı görüntülü sohbet için uluslararası telefon aramalarını ücretsiz olarak yapmanı sağlar Tabi uygulamanın karşı tarafdada yüklü olması gerekmektedir.

Rakuten Viber Messenger
Rakuten Viber Messenger
Developer: Viber Media
Price: Free

4- Google Duo

Google’a ait online görüntülü sohbet uygulaması Duo, kazandığı yeni özellikle çok daha kullanışlı hale geldi. Android Police’e göre Due artık uygulamaya sahip olmayan veya kayıtlı olmayan kişiler ile görüşme yapabilmenizi sağlıyor. Aramanın diğer ucundaki kullanıcılar isterlerse arayan kişiyi engelleyebiliyorlar. Google bu özellik sayesinde Duo’nun hızla yaygınlaşmasını umuyor. Tabi uygulamanın karşı tarafdada yüklü olması gerekmektedir.

Google Meet
Google Meet
Developer: Google LLC
Price: Free

Burada sizler için görüntülü konuşma yada sesli arama yapabilceğiniz Google play üzerinden en çok indirilen uygulamalardan 4 tanesini seçtik. Daha farklı uygulamalar üzerinden de görüntülü konuşma yapabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments