Bilgisayardan Instagram DM (Direk Mesaj) Nasıl Gönderilir ?

562

Instagram DM (Direk Mesaj)
Son zamanlarda en çok kullanılan sosyal medya aracı bildiğiniz gibi Facebook tarafından satın alınan Instagram uygulamsı oldu diyebiliriz. Instagram üzerinden kullanıcıların paylaştığı videoları ve fotoğrafları beğenme yada Hikaye ( 24 saatlik video yada fotoğraf paylaşma ) paylaşarak arkadaşlarınızın yada takipçilerinin görebilmesini sağlayabilirsiniz. Aynı zaman Instagram üzerinden arkadaşlarınız ve takipçileriniz ile DM (Direk Mesaj) atarak iletişim kurabilirsiniz.

Bilgisayardan Instagram Direk Mesaj – Bilgisayardan Instagram DM Atma

Instagram üzerinden istediğiniz gibi paylaşım yapabilir yada beğenme işlemini yapabilirsiniz. Tabi konumuzda olduğu gibi bizim istediğimiz işlem ise Instagram üzerinden bilgisayardan DM (Direk Mesaj) atma işlemi yapmak istiyoruz. Bu işlem için en iyi yöntem bilgisayarınız üzerine uygulamaların çalışabileceği bir Emülatör programı yükleyerek tüm uygulamalarınızı bilgisayar üzerinden kullanabilmenizi sağlamaktadır. Emülatör programı için size önerimiz sıkıntısız çalışan ve güncelleme yapılabilen BlueStacks programıdır. BlueStacks programı APK uzantılı uygulamalarınızı bilgisayar üzerinden açabilir ve kullanabilmenizi sağlamaktadır. BlueStacks programı ücretsiz indirilen ve kullanılan bir programdır. BlueStacks programını bilgisayarınız üzerine yüklediğinizde android bir cihaz görünümü ile Google hesabınızı açarak kullanmanızı sağlamaktadır.

BlueStacks programını bilgisayarınıza indirdikten sonra ister BlueStacks üzerinden indirme yapabilirsiniz. İsterseniz de APK olarak indirdiğiniz APK uzantılı dosyaları açabilir ve aynı android telefonunuzda kurulum yapar gibi kurulum yapabilir ve yükleme işlemini tamamlayabilirsiniz. Daha sonra ise kurulum işleminden sonra instagram uygulamasını açabilirsiniz.. Daha sonra ise kullanmakta olduğunuz instagram kullanıcı adınızı ve şifrenizi girebilir ve akıllı telefonunuzda kullandığınız gibi ister mesaj atabilirsiniz, istersenizde beğenme yapabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments