Faturasız Hat Ücretleri (2018 Kontörlü Hat Ücretleri)

41259

Faturasız Hat Ücretleri (2018 Kontörlü Hat Ücretleri)
Bildiğiniz gibi ülkemizde Turkcell, Vodafone, Türk Telekom başı çeken gsm operatörlerinden alternatif fazla bir hat yok bildiğiniz gibi. Diğer operatörler ise Türk Telekom alt yapısını kullanmaktadırlar.. Genel olarak ise yeni hat satışı değil faturalı geçişler ve kendi operatörlerine taşıma işlemi yapmaktadırlar. Tabi ister faturalı olsun ister faturasız olsun hat almak istiyorsanız belirli şartları bulunmaktadır. Konumuzda Faturasız Hat nasıl alınır ve Faturasız Hat ücretlerinden bahsetmek istiyoruz. Faturasız Hat satın almak istiyorsanız 18 yaşından büyük olmanız gerekmektedir ve kimliğiniz yada farklı resmi bir evrağınız varsa onunla başvuru yapmalısınız. Eğer 18 yaşından küçükseniz Yeni hat alırken gereken tüm evraklarla birlikte; adınıza faturalı hat almak istiyorsanız noterden alınmış muvafakatname, anne veya babanızın kimliği ile beraber başvurmanız gerekmektedir.

TURKCELL
Turkcell’ den satın aldığınız bir olursa bu hat ücreti olarak güncel fiyatı 75 TL olarak belirlendi. Bu hat üzerinde ise 35 TL bulunmaktadır. Yani hat size 40 TL ‘ ye gelecektir ve isterseniz içerisinde bulunan 35 TL’nı paket yapabilir ve kullanabilirsiniz.

Vodafone
Vodafone üzerinden bir hat satın almak istiyorsanız içerisinde 22 TL’ye sahip paketle geliyor ve dakika,internet ve sms yüklü olarak karşınıza gelecektir. Vodafone hat satış ücreti ise 67 TL olarak belirlenmiş. Burada ise hat size 45 TL olarak geliyor. Tabi burada faturalı hat biraz daha iyi gelebilir.. Faturalı hatta ise bu ücreti 12 ay olarak bölünerek sizden alıyor. Kontörlü hatta ise peşin olarak alınmaktadır.

Türk Telekom
Türk Telekom hat satın almak istiyorsanız 5 TL olan hat ve 20 TL olan hat olarak bulunuyor. Bu fiyatlar ise 55 TL ve 65 TL olarak satılmaktadır. Türk Telekom hat üzerinden TL geldiği gibi aynı zamanda BALLI paketi yapılarak 4GB ve 40 TL konuşma hediye gelmektedir. Eğer yeni bir hat alırsanız ve hediyelerden faydalanmak istiyorsanız BALLI 4GB yazarak 2070‘e göndermelisiniz. Kısa süre sonra hediyeleriniz yüklenecektir.


– Eğer 20 TL olan Türk Telekom hatlardan satın almak isterseniz içerisinde bulunan TL’yi kullanabilir ve paket yapabilirsiniz. Son zamanlarda 20 TL’ye yapılan paketler arasında 750 DK + 1000 SMS + 2 GB internet paketinizi 18TL olarak yapabilir ve kullanabilirsiniz. Bu paketi ise BENZERISIZ 2GB yazarak 750 DK + 1000 SMS + 2 GB paketine 18 TL karşılığında sahip olabilirsiniz. Tabi sadece konuşuyorsanız ve az konuşuyorsanız 9 TL karşılığında 300 DK + 3000 SMS paketinizi yapabilirsiniz. Bu paketi ise HESAPLI300 yazarak 5555’e gönderiniz.

Subscribe
Bildir
guest

3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
celil koca

bir tabloda vermek zor mu?
Turkcell 75-35 =50
Vodafon 67-22=45
valla diğerini anlamadım bilmece gibi. ne gerek var

salim

Teşekkürler

MuRAT

Hat ücretleri çok ama çok yüksek…. ne bu dairemi alıyoz !!