Asus Zenfone 3 Max için Android 8.1 yayınlandı

194

Asus Zenfone 3 Max için Android 8.1 yayınlandı
Asus tarafından 2016 yılında kullanıcılar ile buluşturulan ve uygun fiyatının yanı sıra, 4100 mAh kapasiteli bataryası ile ön plana çıkan Zenfone 3 Max modeli için yayınlanan güncellemelere, Android 8.1 Oreo ile bir yenisi daha eklendi.

İki yıl önce Android Marshmalow ile satışa sunulan Zenfone 3 Max, bir yıl sonra Android Nougat güncellemesini aldı. Sonrasında ZenUI 4.0 kullanıcı arayüzü ile buluşan cihaz için Android 8.0’ı pas geçen şirket, Android 8.1 Oreo’yu yayınladı.

Zenfone 3 Max Android 8.1 güncellemesini aldı!
ZC553KL model numaralı Zenfone 3 Max modeli için yayınlanan güncelleme, V15.0200.1807.406 sürüm numarasına sahip. Güncelleme Oreo ile sunulan standart yeniliklerin yanı sıra, ZenUI 5.0 arayüzünü cihaz ile buluşturuyor.

Bunları hatırlamak gerekirse, Oreo ile kullanıma sunulan ve bir uygulama üzerinde çalışılırken küçük bir pencere ile video izlenmesini sağlayan Picture-in-Picture özelliğine ev sahipliği yapan güncelleme, yeni emojiler, gelişmiş pil detayları ve bildirim erteleme gibi onlarca farklı yenilik ile geliyor.

Android 8.1 ve ZenUI 5.0’a yükseltme dışında güncelleme notlarında detaya yer verilmiyor. Kullanıcılar Ayarlar > Hakkında > Sistem Güncellemeleri yolunu takip ederek güncellemenin gelip gelmediğini kontrol edebilir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments