Apple Teknik Servis Fiyat Listesi

351

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Apple markalı tüm cihazlarında ülkemizde fiyat artışı olmuştu ve neredeyse alınamayacak duruma gelen modelleri ile karşımıza geldi. Apple bu seferde cihazları için teknik servis ücretleri üzerinde oynama yaparak ekran fiyatlarında bir ekran fiyatı arttırımına gitti.

Apple cihaz fiyatlarında arttırmasından sonra yeni bir fiyat güncelleme yaparak teknik servis ücretlerininde arttırmaya gitti. Özellikle dikkat çeken fiyatlarda ise İphone X kullanıcıları için geldi. Eğer İphone X modeliniz varsa ve ekranınızda görüntü yoksa fiyat olarak 1.449 TL vermek zorunda kalıyorsunuz. Tabi bu fiyat neredeyse bir yeni akıllı telefon fiyatı olarak görebilirsiniz.

Burada asıl durum şu oluyor. Üretimde olmayan bir cihazın bile halen neden 669 TL olarak değişim ücretinin olması diyebiliriz.. Tabi bu gibi durumlar için farklı işlemlerde yaptırabilirsiniz. Eğer ekranınız değilde ekran üzerinde bulunan camda bir kırık varsa bu işlemi cam değişim işlemini güvenilir bir yere yaptırabilirsiniz. Tabi bu işlem sonunda garantisi olmayacaktır ve farklı sorunlarda yaşama ihtimaliniz var..

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments