General Mobile GM 9 Pro Duyuruldu

454

General Mobile GM 9 Pro Duyuruldu
Uzun süredir kullancıların beklediği ve bugün lansmanı yapılan özellikleri ile merak konusu olan Telpa firmasının yeni modeli olan General Mobile GM 9 Pro duyuruldu. Yeni model General Mobile GM 9 Pro AMOLED ekran ile karşımıza geliyor ve ilk kez çift kamera ile kullanıcıları ile buluşacak.

Ülkemizde en çok tercih edilen akıllı telefonların başında gelen ve yerli üretim ile kullanıcıları ile buluşan firma yeni modeli olan General Mobile GM 9 Pro modelini güzel bir lansman ile karşımıza çıkardı. Bildiğiniz gibi Android One Google iş birliği ile 4G modelinden itibaren farklı bir deneyim için kullanıcıları daha sağlıklı bir kullanım sunmaya çalışan General Mobile yeni modeli içinde Android One programı ile karşımıza geliyor.

General Mobile GM 9 Pro özellikleri ve fiyatı
GM9 Pro modeli tasarım ölçüleri olarak 159 x 75,8 x 7,9 mm olarak karşımıza geliyor ve 6,1 inçlik HD+ AMOLED ekran ile geliyor. 2160 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip olacak bu ekranı Corning Gorilla Glass koruyacak. Cihaz GM8 modelinde olduğu gibi arka bölümde parmak izi sensörü ve iyi bir ses deneyimi sunan oby Atmos teknolojisinden yararlanan GM 9 Pro, çift hoparlör desteği sunuyor.

General Mobile GM9 Pro modelinde ise Snapdragon 660 platformunu kullanılan telefonda 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafızaya yer verilmiş. Bu dahili hafızayı microSD kart yardımıyla 256 GB’ye kadar çıkarabiliyorsunuz.

Kamera özellikleri olarak General Mobile GM9 Pro ilk kez kullandığı ilk kez çift sensörlü ana kamera ile karşımıza geliyor ve kamerasında 12 + 8 Megapiksel ana kamera f/1,8 diyafram açıklığına sahipken, ön kamera f/2,0 diyafram açıklığına sahip 8 Megapiksellik sensör kullanıyor. Telefonun kamera özellikleri arasında Portre Selfie, Otomatik HDR, Gece Modu yer alıyor.

Telefonun batarya tarafındaysa bizleri 3,800 mAh’lık bir pil karşılayacak. Bu batarya kapasitesi ile 20 saate kadar kesintisiz bir şekilde video izleyebileceksiniz.

Android 8.1 Oreo ile piyasaya çıkacak olan GM 9 Pro 4.5G, Cat7 300/150 Mbps, VoLTE, ViLTE, VoWifi ağ seçeneklerine ve Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth v4.2, UBS Type-C, A-GPS, GLONASS, dahili FM Radyo alıcısı bağlantı özelliklerine sahip.

General Mobile GM 9 Pro Oreo ile satışa sunulacak olmasına rağmen, cihaza 2018 dördüncü çeyreğinde Android Pie dağıtılacak. Bugün (11 Eylül 2018) satışa General Mobile GM 9 Pro fiyatı ise 2,899 TL olarak belirlenmiş durumda.

General Mobile GM 9 Pro Teknik Özellikleri
– İşlemci: Qualcomm Snapdragon 660
– RAM: 4GB
– Depolama: 64GB dahili depolama ve micro SD kart desteği
– Ekran: 6.01 inç Full HD+ AMOLED
– Arka Kamera: 12MP + 8MP
– Ön Kamera: 8MP
– Batarya: 3800 mAh
– İşletim Sistemi: Android Oreo
– Diğer Özellikler: Parmak izi okuma, Gyro, Accelerometer, Proximity, eCompass, Light

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments