Xiaomi Türkiye Mağazasının Açılış Tarihi Açıklandı

206

Xiaomi Türkiye Mağazasının Açılış Tarihi Açıklandı
Ülkemize gelişi olarak bir hayli sıkıntılı olarak geçen ve sonunda ülkemizde Evofone firması tarafından giriş yaptı ve resmi olarak satışlarına kısa süre sonra mağaza olarak başlayacağını duyurdu.
Son zamanlarda en çok duyduğumuz mobil dünya haberleri bildiğiniz gibi yerli üretim ve akıllı telefonlara gelen zam haberleri olarak söyleyebiliriz. Bu gibi durumlarda ise kullanıcılar yüksek model cihazlara vereceği ücretleri artık daha dikkatli olarak farklı marka ve modeller üzerine yoğunlaşarak fiyat performans cihazları üzerinde tercihlerini kullanıyor. Bu gibi haberlerin artmasından sonra daha önceden duyduğumuz Xiaomi firması Evofone güvencesi altında ülkemize giriş yaptı.

EVOFONE olarak, XIAOMI ürünlerinin dağıtımı yanı sıra Türkiye’de kurulacak tüm MI Shop mağazalarının kurulum satış ve yönetim süreci şirketimizdedir.
Eylül ayında ilk MI Shop mağazamız Vadi İstanbul AVM’de yaklaşık 200 m2 üzerine kurulu şekilde açılacaktır.
Akabinde 2. MI Shop mağazamız, Forum İstanbul AVM’de tüm tüketicilerin hizmetine açılacaktır.
MI Shop mağazalarımız markanın tüm akıllı telefonlarının yanı sıra 150’den fazla eko sistem ürününün satışını yapıp son teknoloji XIAOMI ürünlerini tüketiciyle buluşturacaktır.

Mağaza olarak ise Vadiİstabul AVM’de açılacak olan mağazanın açılış tarihi de belli oldu. Resmi olarak davetiye gönderme işlemine başlayan Xiaomi ilk Mi Store açılış tarihi olarak ise 16 Eylül 2018 Pazar gününü seçti. Xiaomi ve markanın Türkiye temsilcisi Evofone yetkililerinin de hazır bulunacağı mağaza açılışı pazar günü saat 12:00’da gerçekleştirilecek.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments