Beş kameralı LG V40 ThinQ Özellikleri

95

LG‘nin yeni amiral gemisi cihazı LG V40 ThinQ modeline ait olan bazı özellikler görülmeye başladı. Bu cihazda en çok dikkat çeken özellik ise 5 kameralı olması diyebiliriz.

LG yeni cihaz olan LG V40 ThinQ modeline ait özelliklerini sızdırılmaya başlandı. Bu cihazda en belirgin özellik ise 5 kemaralı olarak karşımıza geliyor. Bu özelliklerden diğeri ise 8 GB Ram kapasitesine sahip olması diyebiliriz. Sızıntılara göre LG V40 ThinQ 2 farklı depolama seçeneği ve 6 GB ram ile geleceği doğrulanmıştı. Bunü gelen bilgilere göre ise 8 GB olarak bilgiler gelmeye başladı.

Cihaz işlemci olarak yeni nesil bir işlemci olan Snapdragon 845 olarak karşımıza geliyor ve 128 GB olan bir depolama alanı olarak görülüyor. Amiral gemisi olarak ise biraz düşük bir bataryaya sahip olan 3,300mAh bir bataryaya sahip.. LG V40 ThinQ ekran olarak ise 6.4 inçlik bir ekrana sahip ve rakiplerinden biraz daha büyük olacak. Aynı zamanda ön kamera olarak ise 8 + 5 megapiksellik çift ön kamera bulunuyor.

LG V40 ThinQ amiral gemisi cihazımızda ise 16 + 12 + 8 MP üç kamera ile bulunan LG V40 ThinQ toplamda arka kameralarda 5 kameraya sahip bir cihaz olarak karşımıza geliyor. LG V40 ThinQ yeni amiral gemisi ekim ayının ilk haftası resmiyete kavuşacak ve ekim ayının ikinci haftası mağazalarda yerini alacak.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments