General Mobile GM9 Plus Tanıtıldı

198

General Mobile GM9 Plus Tanıtıldı
Yerli kategorisinde ülkemizi temsil eden General Mobile GM 8 ve GM 9 Pro modellerinden sonra Mobil Dünya Kongresinde General Mobile GM9 Plus modelinide tanıttı. Yapılan lansmanda GM9 Plus yeni özellikleriyle karşımıza geldi ve yapay zeka özellikleriyle ön plana çıktı. Kamera özellikleri olarak değişen modelde Portre modunda hareketleri algılayabilen bir yapay zeka ile sahne algılama algoritmasıyla karşımıza geldi.

GM9 Plus artık yeni servislerinide Google Asistanla birlikte artık General Mobile asistan GM servislerine sesli asistan yardım ile bağlanabileceksiniz. GM9 Plus son android sürümü olan Android Pie 9 sistemiyle kullanıcıları ile buluşacak. Metal gövde ve şık tasarımı ile daha öncede bahsettiğimiz gibi Apple 8 ve 8 Plus modeline benzerlikler gösteriyordu. Plus modeli İphone 8 Plus ile halen benzerlikler gösteriyor. GM9 Plus gücünü MediaTek helio p60 yonga setinden alıyor ve cihazda 3 GB Ram ve 32 GB depolama alanı bulunuyor. Bu depolama alanını ise 256 GB olarak SD kartı ile genişletebilirsiniz.

GM9 Plus modelinde 6.23 inç büyüklüğünde geniş bir ekran ile karşımıza geliyor. Bu oyun ve eğlence için kullanacaklar için büyük avantaj olarak tanımlayabiliriz. Bu ekran ise FHD+ çözünürlük ile destekleniyor. Kamera özellikleri ile GM9 Plus 12 MP ve 5MP çift kamera olarak görülüyor. Ön bölümde ise 8 MP olarak bir kamera bizi karşılıyor. Özellikle metal kasa ile şık bir tasarıma sahip olan GM9 Plus Space Grey, Gold ve Silver olarak 3 farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak..

Batarya olarak bir az gibi görülebilir GM9 Plus 3450 mAh bir bataryaya sahip.. Özellikle son zamanlarda rakiplerine bakarsak 4000 mAh batarya ile karşımıza geliyor ve biraz daha büyük bir batarya olsaydı fena olmazdı diyebiliriz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments