General Mobile GM9 Go Özellikleri

327

General Mobile GM9 Go Özellikleri
Mobil Dünya Kongresinde bulunan ve en yüksek yerli ürünlere sahip General Mobile GM 9 serisine ait olan GM 9 Go modelini kullanıcılarına tanıttı. Şimdi gelin GM 9 Go modelinin özelliklerini inceleyelim.

Yerli markamız olan ve bugüne kadar çok iyi işler çıkartan General Mobile yeni modeli olan GM 9 Go modelini güzel bir lansman ile tanıtımını yaptı. GM 9 Go modelinde en dikkat çekici özelliği ise Sahne algılama algoritması oldu. GM 9 Go modeli bir çok sahneyi algılayabiliyor ve özel ayarları size sunabiliyor.

Yeni cihazda diğer modelde olduğu gibi Google Asistanla birlikte çalışan Genaral Mobile Asistan ile artık GM servislerine sesli asistan yardımı ile bağlanabilinecek.. Android Pie 9 Go Edition ile satışa sunulacak olan GM 9 Go modelinde diğer Plus ve GM 9 modeline göre daha düşük teknik özelliklere sahip. Bildiğiniz gibi Gm 8 modeline ait olan birde Gm8 Go modeli üretilmişti ve pek rağbet görmemişti. GM 9 Go modeli MediaTek MT6739 yonga seti kullanıyor ve 1 ve 2 GB ram modelleri ile karşımıza geliyor. Çoğu konumuzda olduğu gibi olması gereken depolama birimi en az 32 Gb olması gerektiğini anlatmıştık ama GM 9 Go 16 GB ile karşımıza geldi ve bu bizi üzdü diyebiliriz. Bu modelde de genişleyebilir hafıza olarak microSD ile 128 GB’a işlem yapabilirsiniz.

5.5 inç bir IPS ekrana sahip olan GM 9 Go HD+ çözünürlüğü bizlere sunuyor. Kamera özellikleri olarak ise tek kameralı bir model olan GM 9 Go 13 MP arka ve 5 MP ön kameraya sahip. GM 9 Go GM 9 serisine ait en düşük özelliklere sahip akıllı telefon olarak karşımıza geldi. GM 9 Go modelinin batarya özelliği ise GM9 Plus modeline göre iyi ve 3500 mAh bir bataryaya sahip.. Cihaz fiyatlandırması olarak daha bir bilgi bulunmuyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments