Samsung Galaxy M30 Teknik Özellikleri

102

Samsung Galaxy M30 Teknik Özellikleri
Galaxy M serisinde M10 ve M20’nin ardından M30’u da duyuran Samsung, bu telefonla kullanıcılarına mükemmel bir deneyim sunmayı hedefliyor. 7 Mart 2019 tarihinde piyasaya sunulacak olan Samsung Galaxy M30, özellikleri ve tasarımıyla birçok marka ve modeli geride bırakacak gibi duruyor. M30, kullanıcıların hoşuna gidecek şekilde 6.4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Bu ekranın yanı sıra çerçevesiz bir tasarıma sahip olması da kullanıcıların oldukça dikkatini çekiyor. 6.4 inçlik mükemmel boyutunun yanında süper amoled ekran özelliğini de taşıması bu telefonun özelliklerini daha iyi yapıyor.

13 MP, 5 MP ve 5 MP olmak üzere üç adet arka kameradan oluşan tasarımıyla mükemmel kaliteli fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. Üzerinde bulunan üçüncü kamera sayesinde netliği bozmadan kaliteli bir şekilde yakınlaştırma ve uzaklaştırma işlemlerini yapabiliyor. 16 MP ön kamerası sayesinde mükemmel öz çekimler yapmanızı kolaylaştırıyor. Ön kamerada bu kadar kaliteli bir kamera kullanması dolayısıyla selfie hayranlarının gözdesi olacakmış gibi duruyor.

M30’un 4 GB ve 6 GB olmak üzere 2 farklı ram seçeneği mevcuttur. . İstenilen performansa dayalı kullanıcılar istediğini seçebilmekte özgürler. Ayrıca Samsung’un geliştirdiği Exynos 7904 octa yonga seti sayesinde cihazın üstün performans sergileyeceği düşünülmektedir. Aynı zamanda 64 GB ve 128 GB olmak üzere de iki adet dahili hafıza seçeneğini mevcut. 64 GB dahili hafızanın yetmeyeceğini düşünen kullanıcılar 128 GB dahili hafızası olan modeli seçebilirler. Bu hafızanın da yetirilemeyeceği düşünülüyorsa, micro SD kart desteği özelliğiyle hafıza kartı takılarak telefondaki depolama alanı yükseltilebilir nitelikte.

Samsung, bu modelinde çift sim kart desteğine de yer vermiştir. Ekrana gömülü parmak izi okuyucusuyla dikkatleri üzerine çeken M30, parmak izinde son teknoloji kullanılması nedeniyle hızlı parmak izi okuma özelliğine de sahip.

Tüm bu özellikler bir kenara bırakılıp bataryası göz önünde bulundurulacak olursa M30, seviyesindeki çoğu telefona göre daha güçlü batarya özelliklerine sahip. 5000 mAh bataryasıyla pil ömrünün kısa olabileceği ihtimalini ortadan kaldırmıştır. Hem de hızlı şarj özelliğiyle bu denli büyük bir bataryanın kısa sürede şarj olması da M30 kullanmak için bir sebep daha ortaya koyuyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments