Outlet Teşhir Ne Demek?

1406

Outlet Teşhir Ne Demek – Outlet Teşhir Nedir
Şimdiye kadar Outlet ürünlerle veya diğer adıyla teşhir ürünleriyle karşılaşmışızdır. Kimimiz defalarca görmesine rağmen bilmemekte. Teşhir ürünü nedir? Eğer bilmiyorsak büyük bir kayıptayız demektir. Artık Outlet teşhir kavramı her yerde karşımıza çıkıyor. Pazarlarda bile karşılaşabileceğimiz bu kavram üzerine detaylıca bir açıklama yapacağız.

Teşhir ürünü nedir?
Kelime anlamıyla sergileme, gösterme, duyurma anlamına gelmekte.Teşhir ürünlerinin mağazada son kalan ürünlerin veya hafif hasar almış ürünlerin daha ucuz fiyatlarla satışa sunulmasıdır. Elektronik cihazından tutun giyim sektörüne kadar her alanda teşhir ve outlet ürünler ile karşılaşırız. Toplumumuzun bir adım geriden izlediği teşhir ürünleri aslında çok güzel fırsatlar doğurmaktadır. Ucuz fiyatıyla uygun ve temiz bir teşhir ürünü bulmak maddi olarak büyük kar sağlayacaktır.

Ürünün sıfırına paramız yetmiyorsa imdadımıza yetişen teşhir ürünleri Outlet kavramıyla da karşımıza çıkabilir. İade edilmiş veya vitrinde sergilenen cihazlar sezon bitimine doğru teşhir ürün olarak vitrinde boy gösterir. Teşhir ürünlerin genelinde fiziksel sıkıntılar çıkabilir ve bu sıkıntılar gözle görülebilecek sorunlardır. Sektörün her yerinde kendine has sıkıntıları olabilir.

Teşhir ürünü alırken dikkat etmemiz gereken, elektronik cihazlarda fiziksel hasarlardır. Genellikle fiziksel olarak yıpranan cihazlar vitrinlerde uzun süre kalır. Temiz hasarsız bir ürünle karşılaştığımızda kaçırmamamız gerekir.

Teşhir ürünü alırken genellikle kutu ve kutu içeriğinde sıkıntılar çıkar. Ambalajı yırtık aksesuarı eksik mi kontrol etmek gerekir. Teşhir ürünlerinden korkmamak gerekir mağazada elimizle test ederek alabiliyoruz. Teşhir ürünleri garantisi bitse bile 3, 6, 12 ay gibi garanti süreleri ekstradan tanımlanabiliyor.

Dolandırıcılar teşhir ürünlerini sıfırmış gibi paketleyip satabiliyorlar kimimiz bu ürünleri alıp fark etmemiş bile olabiliriz.

İyi bir araştırma ile aradığımız bir ürünü faturalı ve garantili halde ucuza bulma imkanı sunan Outlet ve teşhir ürünlerini beraberce inceleyelim.

Normal fiyatı 999 ₺ olan Apple İphone 5s 16GB cep telefonunu teşhir ürününün fiyatı 749 ₺

Normal fiyatı 450 ₺ olan Samsung Galaxy s3 Mini cep telefonu teşhir ürünü fiyatı 350 ₺

Normal fiyatı 9.037 olan ASUS NB UX391UA-ET012T i7-8550U 16G 512GSSD 13.3 W10 teşhir ürününün fiyatı 8.856 ₺

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments