Android Telefonlardan Uygulama Kaldırma

271

Android Telefonlardan Uygulama Kaldırma
En çok kullanılan mobil işletim sistemi olarak android işletim sistemi diyebiliriz. Açık kaynaklı bir işletim sistemi olduğu için birçok özelliği var. Kullanım olarak gayet basit ve kullanışlı bir sistem olan Android işletim sistemi aynı zamanda ayarlar bölümüde çok basit ve kolay bir şekilde kullanılabilir. Özellikle bilgisayar kullananlar için biraz daha basit gelebilecek olan ayarlarda benzer özelliklerde bulunabiliyor. Bu durumlardan biriside uygulamaları kaldırma yada silme özelliğidir. Bu işlem Windows işletim sistemlerinde Program Ekle Kaldır olarak hatırlayabilirsiniz. Android işletim sisteminde ise bu işlemi Uygulamalar bölümünden yapabilirsiniz. 

1- Bu işlem için yani akıllı cihazınızda bulunan istemediğiniz uygulamaları kaldırmak için Ayarlar bölümüne giriş yapınız.

 

2- Daha sonra ise Uygulamalar bölümüne giriniz ve istemediğiniz uygulamanın içerisine giriniz.

 

3- Daha sonra ise kaldırmak istediğiniz uygulamanın içerisinde Kaldır yani Uninstall bölümüne dokununuz. Uygulama kısa süre sonra kaldırılacaktır.

 

Bu işlemi sadece yüklediğiniz uygulamalar ile yapabilirsiniz. Cihaz içerisinde bulunan yani yüklü gelen uygulamaları kaldıramazsınız. Tabi sadece bu işlemi telefonunuz üzerinde bulunan sistem ile değil uygulama ilede yapabilirsiniz. Google Play üzerinde bulunan uygulamalar ile uygulama silme işleminide yapabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments