Samsung Galaxy A21S Teknik Özellikleri

429

Samsung Galaxy A21S Teknik Özellikleri
Geçtiğimiz günler ülkemize giriş yapan 200 dolar altı cihazlarda yüzde 30-40 gibi bir vergi geldi ve cihazlarda yüksek bir artış oldu. Bu artışdan nasibini Samsung Galaxy A21S modelide aldı ve özelliklerine göre 2000 Tl bandına kadar çıktı. Bu artık haliyle alım gücü olarak kullanıcıları farklı modellere doğru itti diyebiliriz. Bu tarz cihazlarda ise artık daha seçici olma durumu ortaya çıktı. Özellike Çin üretimi olan cihazların satışları diğer markalara göre bir hayli yükseldi diyebiliriz. Bu konumuzda sizlere Samsung Galaxy A21S modelinin teknik özelliklerini anlatacağız. 

Samsung Galaxy A21S Ekran Özellikleri
Ekran Özellikleri 6,5 inç bir ekran boyutuna sahip olan Samsung Galaxy A21S PLS bir ekrana sahip. Ekran çözünürlüğü pşaral HD+ kullanan cihazda 270 PPI bir ekrana sahip cihazlar 60 Hz ekran yenileme hızıyla geliyor. 

Samsung Galaxy A21S Batarya Özellikleri
5000 mAh bir bataryaya sahip olan Samsung Galaxy A21S Type-C ile şarj oluyor ve birçok cihazda olmayan 15W hızlı şarj özelliğine sahip. Her zamanki değişir batarya yok vve kablosuz şarj özelliğide yok.

Samsung Galaxy A21S Kamera Özellikleri
Samsung Galaxy A21S modelinde en çok kullanılan portre modu bulunuyor. Samsung Galaxy A21S modelinde fiyatına göre diğer modellerinde olmayan 4 kameralı bir yapısı var. Bildiğiniz gibi Xioami firması Note 8 modelinde 4 kameralı yapıyı kullanıcıları ile buluşturduktan sonra bu durum bir çok akıllı telefon markasında görülmeye başlandı. İlk olarak Samsung orta segment olarak Galaxy A51 modelinde üretmişti. Samsung Galaxy A21S modelinde arka kamera olarak 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP olarak 4 adet kamera bulunuyor. Sırasıyla ise Diyafram değerleri F2.0 + F2.2 + F2.4 + F2.4 olarak belirlenmiş. 3 nolu kamera ile makro çekimler yapabiliyor 4 numaralı kamera ile Bokeh efekti verebiliyorsunuz. 

Samsung Galaxy A21S İşlemci ve Grafik Özellikleri
Samsung Exynos 850 yonga setini kullanan cihaz 2.0 Ghz  ve 8 çekirdek olarak görev yapıyor. 64-bit mimarisiyle üretilen işlemciye 3 GB ram ve 32 GB depolama yardımcı oluyor. Hafıza kartı ile desteklenebilen cihazda 3/4/6 Ram seçeneği ve depolama olarak 32/64 GB olarak satışa sunuluyor. 

Samsung Galaxy A21S Diğer Özellikleri
Cihaz üzerinde parmak izi okuyucu özelliği var ve arka bölümde bulunuyor.  Aynı zamanda güvenlik seçeneklerinde Yüz Tanıma özelliğide var. Görüntülü konuşma yapmak isteyenler için ise ister uygulama, ister 3G üzerinden bu özelliğini kullanabilirsiniz. Android 10 olarak çıkış yapacak olan cihazda Bluetooth 5.0 özelliği olacak .

Şuan ülkemizde satışı bulunmayan cihazın yakında zamanda giriş yapması bekleniyor. Tabi fiyat aralığı ne olur derseniz 2500 TL bandı üzeri olacağı kesin gözüyle bakılıyor. Bir alt modeli olan M11 sersinin 1800-2000 Tl bandı olmasından sonra ise bu fiyat doğrulanabilir. 

Sizinde bu konuda bildiğiniz yada kullandıktan sonra ( ülkemize giriş yaparsa ) düşüncelerini bizimle paylaşmak isterseniz yorum yapabilir ve bizleri bilgilendirebilirsiniz. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments