Samsung Galaxy S6 Active Çıkıyor

366

Samsung Kısa zaman önce MWC 2015 etkinliğinde yeni Amiral gemileri olan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleri ile büyük bir gösteri yaparak yeni cihazlarını tanıtmıştı.

MWC 2015 ettkinliğinde tanıttığı bu iki cihazının etkisinin bitmesini istemiyor gibi ve yeni bir cihaz daha listelerde görüldü diyebiliriz.Bu cihazın ise diğer modellere göre biraz daha düşük ve S4 modelinde olduğu gibi Galaxy S6 Active modeli oldu.Çıkardığı bu yeni iki cihazdan ise 20 milyon ön sipariş aldığını açıklayan firma yeni model numarası ile Galaxy S6 Active SM-G890A çıkarmayı planlıyor.

Samsung’un ünlü S serisinin dayanaklı yan modelleri olan Active telefonlarının en büyük özellikleri toza, suya ve darbeye karşı dayanıklılıkları, Galaxy S6 Active, Zauba’nın ithalat ve ihracat belgelerinde ortaya çıktı.

galaxy-s6-active

Sadece listelerden görülen bu cihaz hakkında geniş bir bilgi yok.Ekran boyutları olarak ise S6 Active 5.5 inç lik bir ekranla geleceği ekran özelliği ise 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde Quad HD ekran olacağı düşünülüyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments