Samsung Galaxy A9 Pro Google Play Store Hesabı Açmak

550

Android işletim sistemine sahip cihazlarda uygulama yada oyun indirmek istenildiği zaman yasal yollardan yapabileceğiniz tek yer Google Play Mağazadır. Google Play üzerinde birçok ücretsiz yada ücretli uygulama bulunmaktadır. Bu uygulamaları sadece telefonunuzda değil tüm android işletim sistemine sahip cihazlarda kullanabilirsiniz. Tabi sadece uygulama değil aynı zamanda oyunlarda bulunmaktadır. Bu konumuzda ise Samsung Galaxy A9 Pro (2016) modelinde Google Play hesabı nasıl açılır onu göreceğiz.

Google Play Store, Android işletim sistemi kullanan cihazlarda oyun, uygulama, multimedya içerik (yakında kitap ve müzik) indirmek ya da satın almak için bulunması gereken bir uygulama. Bir milyon’dan fazla oyun ve uygulama Play Store’da sizi bekliyor.

Google Play Store indirdikten sonra APK dosyasını kurmak için “Ayarlar – Uygulamalar” bölümündeki “Bilinmeyen kaynaklar” seçeneği aktif olmalı.

1- Telefonumuzdan Google Play bölümüne giriş yapınız. Google Play ekranda bir yerde bulunur. Eğer yoksa Google üzerinden Google Play indirebilirsiniz yada güncellemeniz gerekebilir.

2- Daha sonra ise aşağıdaki gibi karşınıza bir ekran gelecektir.Bu ekrandan ise yeni bir hesap oluştur seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.

3-Hesap açma işleminden sonra ise sizden kişisel olarak bir kaç bilginizi isteyecektir. Bu bilgileri doldurduktan sonra işleme devam edebilirsiniz.

4-Güvenliğiniz için telefon numarası bölümünden kullanmakta olduğunuz telefon numaranızı yazınız ve doğrulama kodu ile işleme devam ediniz. Bu işlemler bittikten sonra ise Google Play Store üzerinden uygulama ve oyun indirme işlemine başlayabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments