Ayın En İyi iOS Uygulamaları (Ekim 2014)

327

 

Gündelik hayatımızın neredeyse yarısını mobil cihazlarımıda geçiriyoruz.Yani gerek eğlence,gereksede iş hayatımızın bu cihazlar üzerinden yapıyoruz.Hergün onlarda yeni yazılım çıkmaktadır yada yeni güncellemeler gelmektedir.Bizde sizler için aylık olarak belirli program üzerinde iceleme yapacağız.

1-Photomath
Photomath uygulaması matematikle ilgilenen öğrenci ve öğretmenler için yazılmış bir uygulamadır.Photomath uygulaması normal bir hesap makinesi olarak görülebilir ama en karışık denklemeleri bile rahatlıkla çözebilirsiniz.

Photomath uygulamasını kurduktan sonra uygulamayı açtığınız zaman telefon kamerası devreye giriyor.Daha sonra siz kamerayı probleminize sabit bir şekilde tuttuktan sonra otomatik olarak algılamaya ve çözümlemeye başlıyor.Tabi buradaki tek durum kamerayı sabit ve düzgün bir şekilde tutmak gerekiyor.

en-iyi-ios-uygulamalari
2-Inbox
Gmail’in yeni uygulaması İnbox ile kullanıcılar için daha pratik ve kolay bir kullanım sunmaktadır.Uygulamanın amacı ise işe ve kişisel hayatınızdaki mailleriniz daha düzenli bir şekilde kontrol etmek.

İnbox yapısı bize tüm maillerimizi bir tek yerde toplamamızı sağlıyor.Bu sayedede aranılan bir iletimiz olursa kaybet durumumuz daha da azalıyor.

google-inbox-indir-android

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments